Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Tim și Tom Coronel așteaptă cu nerăbdare Dakar 2019 în spiritele bune.

  Sezonul de Crăciun se încheie, focurile de artificii au fost concediați și anul nou a fost anunțat. Asta înseamnă doar un singur lucru: Raliul Dakar este iminent!

  Tim și Tom Coronel sunt gata pentru Dakar și și-au prezentat mașina în Huizen, Olanda.

  După luni, după aproape un an, de pregătire, Tim și Tom Coronel au sosit în Peru pentru cel mai dur test de rezistență din lume. Ultimele luni au fost dominate de construirea și dezvoltarea „Fiicei 2.0”. Șasiul buggy-ului Jefferies Baja din 2018 a fost reținut, dar restul a fost dezvoltat in-house în atelierul din Huizen, Olanda. Noua versiune este mai ușoară, mai rapidă și mai sigură, dar bineînțeles cu bine-cunoscutul „sos Coronel”.

  Tim și Tom Coronel, Shakedown din „Bestia” din Huizen, Olanda.

  În februarie am decis să preluăm controlul întregului proiect „, explică Tim. „Am reușit bine în conformitate cu standardele și valorile noastre. Acum vom vedea dacă el este cu adevărat „Dakar-proof”. Organizația dorește doar un singur lucru: eșuezi. Depinde de noi să abordăm această provocare. Semnele sunt bune. Din aprilie am lucrat la ea șapte zile pe săptămână. Ca o echipă pe care nu am fost niciodată așa de frumoasă, suntem mândri de asta. „Fratele său gemene adaugă:” Noi am construit totul din șasiu. Asta face destul de incitant, pentru ca nu putem da vina echipei sau masinii daca ceva nu merge bine. Anul trecut am condus o mașină pe care nu o cunoșteam, nici măcar în ceea ce privește mecanica. Acum știm unde rulează fiecare fir, pentru că am făcut-o singură. De aceea am multă încredere, mai mult ca niciodată. ”

  Coronel stil
  Tom recunoaște că a fost mai implicat în proiect decât în ​​anii precedenți: „Este un proiect de trei ani pe care l-am încheiat împreună. Anul trecut a existat o mulțime de erori. Imediat după întoarcerea acasă, am compilat o listă cu tot ce trebuia să corectăm. Am terminat complet lista. Noi doi ne-am asigurat că masina este „Dakar-proof” în opinia noastră.

  Un lucru este sigur: Tim și Tom o fac întotdeauna în felul lor unic: „Este un bug Jefferies cu un sos Coronel Dakar”, asigură Tom. „Am vrut o masina diferita de celelalte masini si asta mi se pare de succes. Aceasta este ceea ce credem că este cool, în stil Coronel. Puteți, de asemenea, închiria o mașină de la un producător mare cu bugetul nostru, dar cât de multă pasiune și implicare implică asta? Pentru acei băieți din fabrică, totul este pus împreună, adică un stil complet diferit. Noi facem calea noastră, așa vrem să conducem Dakar. ”

  Rascalurile clasei
  Scopul este clar, spune Tim: „Finalizarea este întotdeauna scopul, dar ne place să ridicăm bara puțin. Urmărim un loc în top-20. Și vrem să ne asigurăm că ajungem la linia de sosire într-un mod mai plăcut decât în ​​anii precedenți. Dar cel mai frumos lucru este și, desigur, rămâne că suntem rascalul clasei! „, A concluzionat el cu un zâmbet mare.

  Sâmbătă, 5 ianuarie, are loc inspecția tradițională, urmată o zi mai târziu de prezentarea scenică la Lima. Prima etapă începe luni, 7 ianuarie.

  Sursa: Tim & Tom Coronel  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss