Latest Posts

Tim și Tom Coronel așteaptă cu nerăbdare Dakar 2019 în spiritele bune.

Vizualizări: 26214

Sezonul de Crăciun se încheie, focurile de artificii au fost concediați și anul nou a fost anunțat. Asta înseamnă doar un singur lucru: Raliul Dakar este iminent!

Tim și Tom Coronel așteaptă cu nerăbdare Dakar 2019 în spiritele bune.
Tim și Tom Coronel sunt gata pentru Dakar și și-au prezentat mașina în Huizen, Olanda.

După luni, după aproape un an, de pregătire, Tim și Tom Coronel au sosit în Peru pentru cel mai dur test de rezistență din lume. Ultimele luni au fost dominate de construirea și dezvoltarea “Fiicei 2.0”. Șasiul buggy-ului Jefferies Baja din 2018 a fost reținut, dar restul a fost dezvoltat in-house în atelierul din Huizen, Olanda. Noua versiune este mai ușoară, mai rapidă și mai sigură, dar bineînțeles cu bine-cunoscutul “sos Coronel”.

Tim și Tom Coronel așteaptă cu nerăbdare Dakar 2019 în spiritele bune.
Tim și Tom Coronel, Shakedown din “Bestia” din Huizen, Olanda.

În februarie am decis să preluăm controlul întregului proiect “, explică Tim. “Am reușit bine în conformitate cu standardele și valorile noastre. Acum vom vedea dacă el este cu adevărat “Dakar-proof”. Organizația dorește doar un singur lucru: eșuezi. Depinde de noi să abordăm această provocare. Semnele sunt bune. Din aprilie am lucrat la ea șapte zile pe săptămână. Ca o echipă pe care nu am fost niciodată așa de frumoasă, suntem mândri de asta. “Fratele său gemene adaugă:” Noi am construit totul din șasiu. Asta face destul de incitant, pentru ca nu putem da vina echipei sau masinii daca ceva nu merge bine. Anul trecut am condus o mașină pe care nu o cunoșteam, nici măcar în ceea ce privește mecanica. Acum știm unde rulează fiecare fir, pentru că am făcut-o singură. De aceea am multă încredere, mai mult ca niciodată. ”

Tim și Tom Coronel așteaptă cu nerăbdare Dakar 2019 în spiritele bune.

Coronel stil
Tom recunoaște că a fost mai implicat în proiect decât în ​​anii precedenți: “Este un proiect de trei ani pe care l-am încheiat împreună. Anul trecut a existat o mulțime de erori. Imediat după întoarcerea acasă, am compilat o listă cu tot ce trebuia să corectăm. Am terminat complet lista. Noi doi ne-am asigurat că masina este “Dakar-proof” în opinia noastră.

Un lucru este sigur: Tim și Tom o fac întotdeauna în felul lor unic: “Este un bug Jefferies cu un sos Coronel Dakar”, asigură Tom. “Am vrut o masina diferita de celelalte masini si asta mi se pare de succes. Aceasta este ceea ce credem că este cool, în stil Coronel. Puteți, de asemenea, închiria o mașină de la un producător mare cu bugetul nostru, dar cât de multă pasiune și implicare implică asta? Pentru acei băieți din fabrică, totul este pus împreună, adică un stil complet diferit. Noi facem calea noastră, așa vrem să conducem Dakar. ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Rascalurile clasei
Scopul este clar, spune Tim: “Finalizarea este întotdeauna scopul, dar ne place să ridicăm bara puțin. Urmărim un loc în top-20. Și vrem să ne asigurăm că ajungem la linia de sosire într-un mod mai plăcut decât în ​​anii precedenți. Dar cel mai frumos lucru este și, desigur, rămâne că suntem rascalul clasei! “, A concluzionat el cu un zâmbet mare.

Sâmbătă, 5 ianuarie, are loc inspecția tradițională, urmată o zi mai târziu de prezentarea scenică la Lima. Prima etapă începe luni, 7 ianuarie.

Sursa: Tim & Tom Coronel

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss