Latest Posts

Tifosi se pregătesc să-i ureze lui Charles Leclerc un bun venit glorios la Imola.

Vizualizări: 23566

Tifosi se pregătesc să-i ureze lui Charles Leclerc liderului Campionatului Mondial de Formula 1 un bun venit glorios la cursa de casă a Scuderiei Ferrari in cadrul al Marele Premiu de la Imola.

Începutul sezonului 2022 a fost fenomenal pentru Scuderia Ferrari și Charles Leclerc. Echipa italiană nu numai că domină clasamentul campionatului, dar și-a băgat ambii piloți în top 3 în clasamentul piloților. Cum F1 se mută în Italia săptămâna aceasta, Tifosi se pregătește să îi primească la Marele Premiu de acasă.

Cu două victorii în trei curse până acum, începutul de sezon nu putea fi mai bun pentru Charles Leclerc. Omul conduce în prezent campionatul piloților și asta cu o mare diferență. Cu fiecare cursă care urmează, monegascul pare de neoprit. Cum ar fi ca el să concureze în fața fanilor Scuderiei Ferrari în această formă? Ei bine, fanii așteaptă cu adevărat.

Tifosi

Scuderia Ferrari a fost absolut dominantă când a venit vorba de ritm în acest an. Nu numai că au obținut cinci podiumuri din șase șanse posibile, dar au obținut și două Pole-uri din trei curse. În timp ce Charles Leclerc pare o bestie absolută cu al său F1-75, coechipierul Carlos Sainz nu este departe.

Charles Leclerc conduce campionatul cu 71 de puncte, în timp ce Carlos Sainz se află pe locul P3 cu 33 de puncte. Din păcate, spaniolul a avut un DNF în ultima cursă din Australia, altfel ar fi obținut mai multe puncte. Pe de altă parte, Scuderia Ferrari are un avans de 39 de puncte în fața lui P2 Mercedes AMG F1, deoarece în prezent se află la 104 puncte.

Fanii echipei Scuderia Ferrari sunt absolut încântați. Marele Premiu din Emilia Romagna este cursa de casă al echipei Scuderia Ferrari. Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari este pregătit să găzduiască prima cursă Sprint a sezonului. Acest loc italian este unul dintre cele mai discutate circuite din Formula 1 și are legendele sale.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Tifosi

Vorbind despre Tifosi, ei sunt loiali al echipa Scuderia Ferrari. Se crede că circuitul de la Imola devine deseori ostil pentru echipele rivale care concurează pe el, deoarece este împânzit de Tifosi.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Formula
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss