More

  Latest Posts

  Tifosi se pregătesc să-i ureze lui Charles Leclerc un bun venit glorios la Imola.

  Tifosi se pregătesc să-i ureze lui Charles Leclerc liderului Campionatului Mondial de Formula 1 un bun venit glorios la cursa de casă a Scuderiei Ferrari in cadrul al Marele Premiu de la Imola.

  Începutul sezonului 2022 a fost fenomenal pentru Scuderia Ferrari și Charles Leclerc. Echipa italiană nu numai că domină clasamentul campionatului, dar și-a băgat ambii piloți în top 3 în clasamentul piloților. Cum F1 se mută în Italia săptămâna aceasta, Tifosi se pregătește să îi primească la Marele Premiu de acasă.

  Cu două victorii în trei curse până acum, începutul de sezon nu putea fi mai bun pentru Charles Leclerc. Omul conduce în prezent campionatul piloților și asta cu o mare diferență. Cu fiecare cursă care urmează, monegascul pare de neoprit. Cum ar fi ca el să concureze în fața fanilor Scuderiei Ferrari în această formă? Ei bine, fanii așteaptă cu adevărat.

  Tifosi

  Scuderia Ferrari a fost absolut dominantă când a venit vorba de ritm în acest an. Nu numai că au obținut cinci podiumuri din șase șanse posibile, dar au obținut și două Pole-uri din trei curse. În timp ce Charles Leclerc pare o bestie absolută cu al său F1-75, coechipierul Carlos Sainz nu este departe.

  Charles Leclerc conduce campionatul cu 71 de puncte, în timp ce Carlos Sainz se află pe locul P3 cu 33 de puncte. Din păcate, spaniolul a avut un DNF în ultima cursă din Australia, altfel ar fi obținut mai multe puncte. Pe de altă parte, Scuderia Ferrari are un avans de 39 de puncte în fața lui P2 Mercedes AMG F1, deoarece în prezent se află la 104 puncte.

  Fanii echipei Scuderia Ferrari sunt absolut încântați. Marele Premiu din Emilia Romagna este cursa de casă al echipei Scuderia Ferrari. Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari este pregătit să găzduiască prima cursă Sprint a sezonului. Acest loc italian este unul dintre cele mai discutate circuite din Formula 1 și are legendele sale.

  Tifosi

  Vorbind despre Tifosi, ei sunt loiali al echipa Scuderia Ferrari. Se crede că circuitul de la Imola devine deseori ostil pentru echipele rivale care concurează pe el, deoarece este împânzit de Tifosi.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Formula


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss