Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  „The Underdog trebuie să aibă șanse de câștig” – Chase Carey, CEO-ul F1

  Acordul Concorde este în vigoare în Formula 1 încă din 1981. Acum, în 2020, cel de-al optulea acord Concorde va fi încheiat în curând. Potrivit CEO-ului F1, Chase Carey, noul acord este aproape de a fi aprobat de toate echipele F1.

  Desigur, normele tehnice din 2021 sunt deja stabilit, împreună cu un plafon bugetar, care a fost anunțat la Marele Premiu al SUA din 2019. Cu toate acestea, toate cele 10 echipe continuă să dezbată tehnicile financiare privind distribuirea banilor de premii.

  Vorbind la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveția, Carey a indicat că negocierile se vor încheia în curând. El era încrezător că a fost doar o chestiune de timp până când toate piesele au căzut la locul lor. Chase Carey a insistat că revizuirea tehnică și financiară a sportului s-a ocupa de nivelarea pachetului.

  „The Underdog trebuie să aibă o șansă de câștig”, a spus el la forum. „În final, în acest sezon, ai avut într-adevăr trei echipe care se întreceau să câștige.”

  În ultimii ani, Mercedes F1 a devenit echipa care a bătut și practic a cucerit era hibridă începând cu 2014. De asemenea, Scuderia Ferrari și Red Bull au încercat să amenajeze o amenințare, dar în niciun caz erau o amenințare.

  Deși în apărarea lor, cei doi sunt încă destul de repede pentru a lărgi prăpastia între ei și lupta pentru „Cel mai bun din restul”. De fapt, ultima victorie non-Mercedes, Ferrari sau Red Bull a fost Lotus în 2013, după cum a spus Kimi Raikkonen în Marele Premiu de deschidere a sezonului.

  Va exista o scuturare în ordinea ciugulirii a F1?
  Trio-ul anterior a fost Red Bull, Ferrari și McLaren. Cu toate acestea, acestea din urmă au coborât în ordinea odată ce a început epoca V6 Turbo Hybrid. Vestea bună pentru echipa din Woking este că au fost în continuă urcare în sus. Echipa britanică își propune să facă o luptă Top 3 – Top 4 și să revină pe podium.

  De la întoarcerea lor în 2010, Mercedes și-a luat timpul pentru a se ridica la top. Cu toate acestea, odată ce au făcut, au fost de neoprit. Cu Lewis Hamilton la volan, Mercedes va rămâne favoritele puternice.

  Sursa: Formula 1 World Championship Ltd. / GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: Getty Images  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss