Latest Posts

„The Underdog trebuie să aibă șanse de câștig” – Chase Carey, CEO-ul F1

Vizualizări: 16661

Acordul Concorde este în vigoare în Formula 1 încă din 1981. Acum, în 2020, cel de-al optulea acord Concorde va fi încheiat în curând. Potrivit CEO-ului F1, Chase Carey, noul acord este aproape de a fi aprobat de toate echipele F1.

Desigur, normele tehnice din 2021 sunt deja stabilit, împreună cu un plafon bugetar, care a fost anunțat la Marele Premiu al SUA din 2019. Cu toate acestea, toate cele 10 echipe continuă să dezbată tehnicile financiare privind distribuirea banilor de premii.

Vorbind la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveția, Carey a indicat că negocierile se vor încheia în curând. El era încrezător că a fost doar o chestiune de timp până când toate piesele au căzut la locul lor. Chase Carey a insistat că revizuirea tehnică și financiară a sportului s-a ocupa de nivelarea pachetului.

“The Underdog trebuie să aibă o șansă de câștig”, a spus el la forum. „În final, în acest sezon, ai avut într-adevăr trei echipe care se întreceau să câștige.”

În ultimii ani, Mercedes F1 a devenit echipa care a bătut și practic a cucerit era hibridă începând cu 2014. De asemenea, Scuderia Ferrari și Red Bull au încercat să amenajeze o amenințare, dar în niciun caz erau o amenințare.

Deși în apărarea lor, cei doi sunt încă destul de repede pentru a lărgi prăpastia între ei și lupta pentru „Cel mai bun din restul”. De fapt, ultima victorie non-Mercedes, Ferrari sau Red Bull a fost Lotus în 2013, după cum a spus Kimi Raikkonen în Marele Premiu de deschidere a sezonului.

Va exista o scuturare în ordinea ciugulirii a F1?
Trio-ul anterior a fost Red Bull, Ferrari și McLaren. Cu toate acestea, acestea din urmă au coborât în ordinea odată ce a început epoca V6 Turbo Hybrid. Vestea bună pentru echipa din Woking este că au fost în continuă urcare în sus. Echipa britanică își propune să facă o luptă Top 3 – Top 4 și să revină pe podium.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

De la întoarcerea lor în 2010, Mercedes și-a luat timpul pentru a se ridica la top. Cu toate acestea, odată ce au făcut, au fost de neoprit. Cu Lewis Hamilton la volan, Mercedes va rămâne favoritele puternice.

Sursa: Formula 1 World Championship Ltd. / GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship Ltd. / GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

Latest Posts

Don't Miss