GP24 Media

LATEST POSTS

The Central European ORI CUP revine la Timișoara.

European
Vizualizări: 30969

The Central European ORI CUP,  competiție cu tradiție în Europa Centrală, aflată la ediția 23, reunește la start echipaje din Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia și România.

Ediția 2018 a ajuns pentru prima dată la Timișoara, acum continuând tradiția, cu etapele 3 și 4 în weekendul 26 – 28.08.2022. Pe parcursul a două zile de concurs, echipajele formate din pilot și navigator au de parcurs 4 probe speciale de îndemânare și 4 etape de orientare. După o pauză de 3 ani din cauza epidemiei de COVID-19, etapele 3 și 4 a amplului eveniment automobilistic Central European Cup revin la Timișoara.

Evenimentul va fi organizat de către Clubul Sportiv Zaharie alături de sportivii echipei Sport Masters Year 2012 în weekendul 26 – 28.08.2022. Pe lângă evenimentele de AutoSlalom organizate în județul Timis de către Clubul Sportiv Zaharie, 2022 reprezinta al treilea an în care cubul are privilegiul organizării a două etape a Campionatul Europei Centrale și de Est la Raliuri de Orientare.

European

În ceea ce privește The Central European Ori Cup, sau pe scurt C.E.C Ori Cup, etapele 3 și 4 organizate în Timișoara vor alinia la start concurenți, piloți și navigatori, veniți din Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria cât și echipaje din România, și anume, unul din Satu Mare, unul din Baia Mare și două din Timișoara.

Etapele desfășurate în cele 2 zile de concurs, vor cuprinde atât probe speciale de îndemânare, desfășurate pe un traseu închis circulației publice în care automobilele concurează individual, contra cronometru, una în condiții de seară/ noapte și cealaltă ziua cât și probe de orientare pe străzile din județul Timiș, pe un traseu bine stabilit de către organizatori, pe trafic deschis circulației publice și cu condiția ca toate regulile de circulație să fie respectate cu rigurozitate.

Pentru A.S. „Clubul Sportiv Zaharie” și echipa de automobilism Sport Masters Year 2012, anul 2022 este al 6-lea sezon de participare în prestigioasa competiție europeană și al treilea an în care are privilegiul organizării a două etape.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

European

European

Sursa: Comunicat Sport Masters Year 2012
Photocredit: Clubul Sportiv Zaharie / MINECraft
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES