More

  Latest Posts

  The Central European ORI CUP revine la Timișoara.

  The Central European ORI CUP,  competiție cu tradiție în Europa Centrală, aflată la ediția 23, reunește la start echipaje din Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia și România.

  Ediția 2018 a ajuns pentru prima dată la Timișoara, acum continuând tradiția, cu etapele 3 și 4 în weekendul 26 – 28.08.2022. Pe parcursul a două zile de concurs, echipajele formate din pilot și navigator au de parcurs 4 probe speciale de îndemânare și 4 etape de orientare. După o pauză de 3 ani din cauza epidemiei de COVID-19, etapele 3 și 4 a amplului eveniment automobilistic Central European Cup revin la Timișoara.

  Evenimentul va fi organizat de către Clubul Sportiv Zaharie alături de sportivii echipei Sport Masters Year 2012 în weekendul 26 – 28.08.2022. Pe lângă evenimentele de AutoSlalom organizate în județul Timis de către Clubul Sportiv Zaharie, 2022 reprezinta al treilea an în care cubul are privilegiul organizării a două etape a Campionatul Europei Centrale și de Est la Raliuri de Orientare.

  European

  În ceea ce privește The Central European Ori Cup, sau pe scurt C.E.C Ori Cup, etapele 3 și 4 organizate în Timișoara vor alinia la start concurenți, piloți și navigatori, veniți din Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria cât și echipaje din România, și anume, unul din Satu Mare, unul din Baia Mare și două din Timișoara.

  Etapele desfășurate în cele 2 zile de concurs, vor cuprinde atât probe speciale de îndemânare, desfășurate pe un traseu închis circulației publice în care automobilele concurează individual, contra cronometru, una în condiții de seară/ noapte și cealaltă ziua cât și probe de orientare pe străzile din județul Timiș, pe un traseu bine stabilit de către organizatori, pe trafic deschis circulației publice și cu condiția ca toate regulile de circulație să fie respectate cu rigurozitate.

  Pentru A.S. „Clubul Sportiv Zaharie” și echipa de automobilism Sport Masters Year 2012, anul 2022 este al 6-lea sezon de participare în prestigioasa competiție europeană și al treilea an în care are privilegiul organizării a două etape.

  European

  European

  Sursa: Comunicat Sport Masters Year 2012

  Photocredit: Clubul Sportiv Zaharie / MINECraft


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss