GP24 Media

LATEST POSTS

Lista participanților la Cursa de 24 de Ore de la Le Mans (video)

Vizualizări: 27534

Comitetul de stewarzi pentru Cursa de 24  de Ore de La Le Mans 2019 a finalizat lista celor 60 de echipe competitoare plus cele 10 echipe de rezervă .Și lista, acum, a fost prezentată oficial!

Cursa de 24 de Ore de la Le Mans(15-16 iunie) este cel mai important event al anului în motorsport, și, în același timp, gazda etapei finale a Supersezonului 2018-2019 Campionatului Mondial de Anduranță(WEC).

Pentru a fi printre cei 60 de echipe sau în lista echipelor de rezervă, piloții au fost selectați dupa aceste criterii:

    • calitate tehnică și sportivitate;
    • sponsori și relația față de fani;
    • loialitate și chiar participarea în seriile suport ale ACO(Asian LMS și European LMS).

După ce lista parțială a fost publicată pe 11 februarie,  a fost lansată,  recent,și versiunea completă(video).

YouTube video

>> Vizualizarea și descărcarea listei oficale de piloți <<

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Calitatea și diversitatea piloților și a echipelor participante de anul acesta promit să le dăruiască fanilor o cursă pe cinste, într-un eveniment de zile mari!

  • Photocredit: ACO
  • Videocredit: ACO
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES