Latest Posts

Testele de pre-sezon din F1 – Barcelona.

Vizualizări: 15165

Testele de pre-sezon din F1 – Formațiile confirmate ale echipelor și planurile de rulare.

Anul F1 începe oficial la Barcelona, când mașinile vor intra pe circuit pentru primul test de pre-sezon. Testul de trei zile de pe Circuit de Barcelona-Catalunya le oferă piloților și echipelor o primă șansă de a testa riguros sistemele de pe noile mașini care deschid noua eră a F1, toți sperând că soluțiile lor le vor oferi un avantaj competitiv.

Piloții vor împărți câte o singură mașină în fiecare echipă pentru a colecta date valoroase pe parcursul celor trei zile, iar GP24 vă va aduce toate echipele într-un singur loc!

Testele

 

Primul test de pre-sezon – miercuri, 23 februarie:

Testele

Primul test de pre-sezon – joi, 24 februarie:

Testele

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Primul test de pre-sezon – vineri, 25 februarie:

Testele

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: GP24
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss