More

  Latest Posts

  Testare pre-sezon F1: Albon conduce pentru Toro Rosso la mjlocul zilei 4

  Alexander Albon a depus cel mai rapid timp pe care l-am văzut până acum la Barcelona și a terminat prima jumătate a zilei în P1 pentru Toro Rosso.

  După ce colegul său de echipă, Daniil Kvyat a condus în clasament ieri, Albon a menținut onoarea echipei din Faenza, cu un timp de 1m17.637s pe Circuit de Barcelona-Catalunya, folosind pneurile Pirelli C5, cele mai moi din actuala ofertă Pirelli pentru testare.

  Albon a condus sesiunea la o zecime și jumătate în fața lui Daniel Ricciardo care a terminat pe doi pentru Renault cu un timp de 1m17.785s.

  Mercedes nu au reușit să depună un timp sub 1m19s de-a lungul primelor trei zile, Lewis Hamilton într-un final a tras ceva mai tare în noul Mercedes W10 și folosind pneurile C4 a depus un timp de 1m17.977 care l-a văzut terminând sesiunea pe trei.

  Britanicul a fost cu puțin mai rapid decât Charles Leclerc, pilotul Ferrari având o zi bună pentru Ferrari și împreună cu Hamilton ne-a oferit prima imagine a luptei Mercedes/Ferrari care pare să se formeze încă din antrenamente. Leclerc a avut parte și de un mic detur prin pietriș – dar a reușit să iasa de unul singur. de acolo.

  Leclerc a completat cele mai multe tururi, urmat de Grosjean pentru Haas și Hamilton pentru Mercedes.

  Photo-credit: F1.com; Scuderia Toro Rosso;


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss