GP24 Media

LATEST POSTS

Testare pre-sezon F1: Albon conduce pentru Toro Rosso la mjlocul zilei 4

Vizualizări: 35646

Alexander Albon a depus cel mai rapid timp pe care l-am văzut până acum la Barcelona și a terminat prima jumătate a zilei în P1 pentru Toro Rosso.

După ce colegul său de echipă, Daniil Kvyat a condus în clasament ieri, Albon a menținut onoarea echipei din Faenza, cu un timp de 1m17.637s pe Circuit de Barcelona-Catalunya, folosind pneurile Pirelli C5, cele mai moi din actuala ofertă Pirelli pentru testare.

Albon a condus sesiunea la o zecime și jumătate în fața lui Daniel Ricciardo care a terminat pe doi pentru Renault cu un timp de 1m17.785s.

Mercedes nu au reușit să depună un timp sub 1m19s de-a lungul primelor trei zile, Lewis Hamilton într-un final a tras ceva mai tare în noul Mercedes W10 și folosind pneurile C4 a depus un timp de 1m17.977 care l-a văzut terminând sesiunea pe trei.

Britanicul a fost cu puțin mai rapid decât Charles Leclerc, pilotul Ferrari având o zi bună pentru Ferrari și împreună cu Hamilton ne-a oferit prima imagine a luptei Mercedes/Ferrari care pare să se formeze încă din antrenamente. Leclerc a avut parte și de un mic detur prin pietriș – dar a reușit să iasa de unul singur. de acolo.

Leclerc a completat cele mai multe tururi, urmat de Grosjean pentru Haas și Hamilton pentru Mercedes.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Testare pre-sezon F1: Albon conduce pentru Toro Rosso la mjlocul zilei 4

Photo-credit: F1.com; Scuderia Toro Rosso;

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES