More

  Latest Posts

  TESS Brașov Rally: Mads Ostberg stabilește referința în shakedown

  TESS Brașov Rally a debutat în această după-amiază cu shakedownul de încălzire al piloților prezenți la startul raliului brașovean. Așa cum era așteptat, Mads Ostberg a fost cel mai rapid pilot din shakedown, norvegianul semnând referința încă din prima ieșire.

  În cele din urmă, norvegianul a avut un timp reper semnat în 1:10.8, cu aproape trei secunde mai rapid decât următorul clasat, Dan Gîrtofan. Învingătorul din Winter Rally a fost singurul care a reușit să se mențină aproape de campionul mondial din WRC2.

  Brașoveanul a avut cel mai rapid timp personal în 1:13.6. Podiumul provizoriu a fost completat de Adrian Răspopa, în 1:14.8, în timp ce, Bogdan Marișca și Simone Tempestini sunt ceilalți piloți clasați în top cinciul momentului. Andrei Gîrtofan, Andrei Cașcaval, Adrian Grigore, Bogdan Cuzma și Bogdan Năstase au fost ceilalți piloți din top zecele shakedownului.

  TESS Brașov Rally va continua mâine, cu prima zi efectivă a competiției. În prima zi a raliului sunt programate primele cinci probe speciale dintre cele opt care compun ediția aniversară a raliului brașovean.

  Sursa: GP24

  Photocredit: TESS Brașov Rally


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss