GP24 Media

LATEST POSTS

TESS Brașov Rally: Mads Ostberg stabilește referința în shakedown

Vizualizări: 10555

TESS Brașov Rally a debutat în această după-amiază cu shakedownul de încălzire al piloților prezenți la startul raliului brașovean. Așa cum era așteptat, Mads Ostberg a fost cel mai rapid pilot din shakedown, norvegianul semnând referința încă din prima ieșire.

În cele din urmă, norvegianul a avut un timp reper semnat în 1:10.8, cu aproape trei secunde mai rapid decât următorul clasat, Dan Gîrtofan. Învingătorul din Winter Rally a fost singurul care a reușit să se mențină aproape de campionul mondial din WRC2.

Brașoveanul a avut cel mai rapid timp personal în 1:13.6. Podiumul provizoriu a fost completat de Adrian Răspopa, în 1:14.8, în timp ce, Bogdan Marișca și Simone Tempestini sunt ceilalți piloți clasați în top cinciul momentului. Andrei Gîrtofan, Andrei Cașcaval, Adrian Grigore, Bogdan Cuzma și Bogdan Năstase au fost ceilalți piloți din top zecele shakedownului.

TESS Brașov Rally va continua mâine, cu prima zi efectivă a competiției. În prima zi a raliului sunt programate primele cinci probe speciale dintre cele opt care compun ediția aniversară a raliului brașovean.

Sursa: GP24
Photocredit: TESS Brașov Rally
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES