More

  Latest Posts

  Tempestini pornește într-o misiune de descoperire și redescoperire la ERC1 Junior

  Simone Tempestini debutează în Raliul Islas Canarias într-o mașină pe care nu a mai condus-o de doi ani.

  Tempestini, de cinci ori campion al României, care a terminat pe locul doi în secțiunea Campionatului FIA ERC1 Junior la Rally di Roma Capitale în iulie, conducând un Škoda Fabia R5, trece la un Citroën C3 R5 pentru runda decisivă a sezonului european 2020. 

  „Acest raliu este nou pentru noi, așa că va trebui să învățăm multe lucruri și sper că, împreună cu echipa noastră, să avem o cursă bună și să ne bucurăm”, a spus pilotul, aparținând de Napoca Rally Academy, care este co-pilotat de Sergiu Itu. „Au trecut doi ani fără să conduc [Citroën-ul C3 R5]. Îmi amintesc puțin cum este această mașină, dar sunt multe lucruri care s-au schimbat. ” 

  Despre evenimentul care se desfășoară în întregime pe asfalt, Tempestini a spus: „Cu siguranță este un miting special. Am văzut multe lucruri pe internet. Dar până nu vii aici, nu poți fi sigur de tot ceea ce știi. Suntem pregătiți pentru ceea ce credem că ar trebui să așteptăm de la acest raliu, dar cu siguranță va trebui să avem grijă în timpul testării traseului și să încercăm să vedem cât mai multe lucruri posibile pentru a fi gata și pentru a încerca să menținem un ritm bun. ” 

  Sursa: European Rally Championship

  Photocredit: Gazeta Sporturilor


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss