Latest Posts

Tempestini pornește într-o misiune de descoperire și redescoperire la ERC1 Junior

Vizualizări: 12894

Simone Tempestini debutează în Raliul Islas Canarias într-o mașină pe care nu a mai condus-o de doi ani.

Tempestini, de cinci ori campion al României, care a terminat pe locul doi în secțiunea Campionatului FIA ERC1 Junior la Rally di Roma Capitale în iulie, conducând un Škoda Fabia R5, trece la un Citroën C3 R5 pentru runda decisivă a sezonului european 2020. 

„Acest raliu este nou pentru noi, așa că va trebui să învățăm multe lucruri și sper că, împreună cu echipa noastră, să avem o cursă bună și să ne bucurăm”, a spus pilotul, aparținând de Napoca Rally Academy, care este co-pilotat de Sergiu Itu. „Au trecut doi ani fără să conduc [Citroën-ul C3 R5]. Îmi amintesc puțin cum este această mașină, dar sunt multe lucruri care s-au schimbat. ” 

Despre evenimentul care se desfășoară în întregime pe asfalt, Tempestini a spus: „Cu siguranță este un miting special. Am văzut multe lucruri pe internet. Dar până nu vii aici, nu poți fi sigur de tot ceea ce știi. Suntem pregătiți pentru ceea ce credem că ar trebui să așteptăm de la acest raliu, dar cu siguranță va trebui să avem grijă în timpul testării traseului și să încercăm să vedem cât mai multe lucruri posibile pentru a fi gata și pentru a încerca să menținem un ritm bun. ” 

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: Gazeta Sporturilor
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

European Rally Championship

Latest Posts

Don't Miss