Latest Posts

Tatiana Calderon solicită oportunități egale în motorsport după ce a finalizat cursa de 24 de ore de la Le Mans

Vizualizări: 15021

Pilotul de curse Tatiana Calderon a cerut mai multă egalitate în motorsport după ce a terminat anul acesta cursa de 24 de ore de la Le Mans. Tânăra de 27 de ani a făcut parte din echipa de curse Richard Mille – înființată și susținută de comisia FIA Women în Motorsport – una dintre cele două echipe feminine care au participat la cursa din acest an.

Acum, pilot de testare pentru echipa de Formula 1 Alfa Romeo, Calderon spune că competiția de 24 de ore de la Le Mans a fost o experiență inedită, dar dorește implicarea echipei sale pentru a îmbunătăți egalitatea de gen în acest sport.

“Vremurile se schimbă, dar avem încă nevoie de sprijin din partea bărbaților, pentru a crede pe deplin și pentru a ne oferi posibilitatea de a arăta ce putem face. Asta ne lipsește. Nu vreau să fiu tratată diferit, vreau doar să am aceleași oportunități că și băieții.”

Legendara cursă franceză este un adevărat test de rezistență pentru piloți, ingineri și producători de automobile. Toyota a ieșit victorioasă pentru al treilea an consecutiv.

Cea de-a 88-a ediție a spectacolului a avut loc fără spectatori, din cauza pandemiei.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss