More

  Latest Posts

  Tatiana Calderon solicită oportunități egale în motorsport după ce a finalizat cursa de 24 de ore de la Le Mans

  Pilotul de curse Tatiana Calderon a cerut mai multă egalitate în motorsport după ce a terminat anul acesta cursa de 24 de ore de la Le Mans. Tânăra de 27 de ani a făcut parte din echipa de curse Richard Mille – înființată și susținută de comisia FIA Women în Motorsport – una dintre cele două echipe feminine care au participat la cursa din acest an.

  Acum, pilot de testare pentru echipa de Formula 1 Alfa Romeo, Calderon spune că competiția de 24 de ore de la Le Mans a fost o experiență inedită, dar dorește implicarea echipei sale pentru a îmbunătăți egalitatea de gen în acest sport.

  “Vremurile se schimbă, dar avem încă nevoie de sprijin din partea bărbaților, pentru a crede pe deplin și pentru a ne oferi posibilitatea de a arăta ce putem face. Asta ne lipsește. Nu vreau să fiu tratată diferit, vreau doar să am aceleași oportunități că și băieții.”

  Legendara cursă franceză este un adevărat test de rezistență pentru piloți, ingineri și producători de automobile. Toyota a ieșit victorioasă pentru al treilea an consecutiv.

  Cea de-a 88-a ediție a spectacolului a avut loc fără spectatori, din cauza pandemiei.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss