More

  Latest Posts

  „Tata ar fi mândru, în mod special, de abilitățile mele demne de raliuri”-Carlos Sainz

  Carlos Sainz Jr. spune că tatăl său, deținătorul titlului din World Rally Championship, „ar fi mândru”, de start-ul pe care l-a avut în GP-ul Portugaliei. Pilotul Mclaren a profitat de condițiile neprietenoase pe care le oferea pista și de pneurile soft, pentru a urca în fruntea plutonului. A plecat al 7-lea și a trecut pe locul 2, în primul tur, ca mai apoi să îl depășească și pe Valtteri Bottas.

  „A fost captivant. Sunt foarte fericit cu performanța din primele tururi. Cred că tata, ar fi mândru în mod special, de abilitățile mele demne de raliuri. Am văzut că ploua ușor, deci m-am hotărât să aloc mai multă atenție încălzirii pneurilor, în turul de formare. Cred că asta mi-a oferit un mic avantaj, în fața competitorilor. Cred că tata ar fi mândru, pentru că el spune mereu că trebuie să strălucești, în asemenea condiții.”

  Deși a avut un început de cursă excepțional, după 4 tururi, a început să piardă poziții, pe măsură ce pneurile pierdeau din viață. Faptul ca l-a depășit pe Sergio Perez pe final, i-a asigurat locul 6.

  „Pneurile au început să se ducă și eu pierdeam poziții. Deci de acolo, în colo, a fost aceeași poveste ca în ultimele curse: mă chinuiam cu pneurile din față. E păcat, dar asta e. Cred că în ceea ce privește campionatul, nu este un rezultat rău, dar am vrut mai mult. Ca echipă, după ce am fost în fruntea plutonului, te aștepți măcar să ramai pe 4. Dar nu am avut ritmul necesar.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss