Latest Posts

„Tata ar fi mândru, în mod special, de abilitățile mele demne de raliuri”-Carlos Sainz

Vizualizări: 10498

Carlos Sainz Jr. spune că tatăl său, deținătorul titlului din World Rally Championship, „ar fi mândru”, de start-ul pe care l-a avut în GP-ul Portugaliei. Pilotul Mclaren a profitat de condițiile neprietenoase pe care le oferea pista și de pneurile soft, pentru a urca în fruntea plutonului. A plecat al 7-lea și a trecut pe locul 2, în primul tur, ca mai apoi să îl depășească și pe Valtteri Bottas.

„A fost captivant. Sunt foarte fericit cu performanța din primele tururi. Cred că tata, ar fi mândru în mod special, de abilitățile mele demne de raliuri. Am văzut că ploua ușor, deci m-am hotărât să aloc mai multă atenție încălzirii pneurilor, în turul de formare. Cred că asta mi-a oferit un mic avantaj, în fața competitorilor. Cred că tata ar fi mândru, pentru că el spune mereu că trebuie să strălucești, în asemenea condiții.”

Deși a avut un început de cursă excepțional, după 4 tururi, a început să piardă poziții, pe măsură ce pneurile pierdeau din viață. Faptul ca l-a depășit pe Sergio Perez pe final, i-a asigurat locul 6.

„Pneurile au început să se ducă și eu pierdeam poziții. Deci de acolo, în colo, a fost aceeași poveste ca în ultimele curse: mă chinuiam cu pneurile din față. E păcat, dar asta e. Cred că în ceea ce privește campionatul, nu este un rezultat rău, dar am vrut mai mult. Ca echipă, după ce am fost în fruntea plutonului, te aștepți măcar să ramai pe 4. Dar nu am avut ritmul necesar.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss