More

  Latest Posts

  Tarabelli și Boncalo au debutat în forță la Super Rally

  Noua ediție a Campionatului Național de Super Rally a pornit la drum cu etapa de la Deva, una prolifică pentru piloții legitimați la CS Krepelka Motorsport și Pro Timiș, cluburi de automobilism din cel mai vestic județ al țării.

  Cinci podiumuri au obținut cei șapte participanți care aparțin de structurile sportive menționate. Riccardo Tarabelli, de la Sesa Racing Italia, care reprezintă în acest an CS Krepelka Motorsport, a obținut o victorie categorică la clasa 2A, la 11 secunde în fața ocupantului poziției secunde.

  2020 08 22 11.43.42

  Primul loc la Deva a fost ocupat și de Sergiu Boncalo, încadrat la 1B. Aflat la volanul unei mașini foarte bine pregătite, el a obținut o victorie binemeritată la debutul în noul sezon la Super Rally.

  2020 08 22 13.00.35

  Ionuț Moisii și Alexandru Krepelka au încheiat pe doi la clasele 2A și, respectiv, 1A, iar Sorin Mihoc a fost al treilea la 2B. O evoluție bună au avut și piloții Sorin Jurcă și Alin Lazăr, însă mici probleme tehnice i-au împiedicat să urce pe podium.

  2020 08 22 12.50.15

  „A fost o primă etapă prolifică pentru piloții cluburilor Krepelka Motorsport și Pro Timiș. Le mulțumim pentru sprijin partenerilor noștri privați Ducodan, Rossini, Cooglio, Opr Asfalt, GP24 și Mipa. Vechiului nostru partener Cosmin Moșoiu îi mulțumim și pentru faptul că ne-a onorat cu prezența la Deva, a venit personal să susțină evoluția sportivilor noștri”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, președintele celor două cluburi de automobilism timișene.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss