Latest Posts

Tarabelli și Boncalo au debutat în forță la Super Rally

Vizualizări: 16382

Noua ediție a Campionatului Național de Super Rally a pornit la drum cu etapa de la Deva, una prolifică pentru piloții legitimați la CS Krepelka Motorsport și Pro Timiș, cluburi de automobilism din cel mai vestic județ al țării.

Cinci podiumuri au obținut cei șapte participanți care aparțin de structurile sportive menționate. Riccardo Tarabelli, de la Sesa Racing Italia, care reprezintă în acest an CS Krepelka Motorsport, a obținut o victorie categorică la clasa 2A, la 11 secunde în fața ocupantului poziției secunde.

Tarabelli și Boncalo au debutat în forță la Super Rally

Primul loc la Deva a fost ocupat și de Sergiu Boncalo, încadrat la 1B. Aflat la volanul unei mașini foarte bine pregătite, el a obținut o victorie binemeritată la debutul în noul sezon la Super Rally.

Tarabelli și Boncalo au debutat în forță la Super Rally

Ionuț Moisii și Alexandru Krepelka au încheiat pe doi la clasele 2A și, respectiv, 1A, iar Sorin Mihoc a fost al treilea la 2B. O evoluție bună au avut și piloții Sorin Jurcă și Alin Lazăr, însă mici probleme tehnice i-au împiedicat să urce pe podium.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Tarabelli și Boncalo au debutat în forță la Super Rally

„A fost o primă etapă prolifică pentru piloții cluburilor Krepelka Motorsport și Pro Timiș. Le mulțumim pentru sprijin partenerilor noștri privați Ducodan, Rossini, Cooglio, Opr Asfalt, GP24 și Mipa. Vechiului nostru partener Cosmin Moșoiu îi mulțumim și pentru faptul că ne-a onorat cu prezența la Deva, a venit personal să susțină evoluția sportivilor noștri”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, președintele celor două cluburi de automobilism timișene.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss