More

  Latest Posts

  Tânăr Talent Românesc Alice Ene stârnind Competiția Internațională de Drifting. (Video)

  Alice Ene a început sezonul 2021 al Drift Kings ca o rachetă fumătoare. După ce prima rundă a sezonului din Ungaria a fost anulată din cauza pandemiei globale, prima rundă a sezonului drift Kings are loc în acest weekend pe circuitul Serres din Grecia. Alice participă la Drift Kings International Series cu un BMW E46 special pregătit, propulsat de un motor BMW turbo de 2,8 litri (M50B28), care produce 420 de cai putere.

  Alice

  Drift Kings este un concurs Internațional de Drift la cel mai înalt nivel. Sezonul 2021 are 8 evenimente planificate pe 2 continente. Pentru seria 2021 s-au înrolat piloți din 15 țări. Drift Kings este o serie Drifting cu tradiție și se desfășoară de peste 15 ani și este binecunoscută printre piloții europeni Drifting, dar și în afara Europei. În trecut, seria a avut concurenți din Japonia care veneau să participe.

  Alice

  Drift Kings nu este străin de familia Ene, deoarece Sorin Ene, tatăl lui Alice Ene, a participat și el (și participă în continuare) și a obținut titlul de Vice-Campion European Drifting în 2016 la Circuitul Slovakiaring.

  Runda 1 a Drift Kings International Series de pe circuitul Serres din Grecia marchează, de asemenea, debutul lui Alice Ene pe scena Europeană a driftului. Scopul pentru 2021 este de a acumula experiență pentru Alice pe scena competiției internaționale de Drifting. Datorită faptului că sezonul 2020 nu a avut loc, nu a existat nicio modalitate ca Alice să se familiarizeze alături de tatăl ei Sorin Ene cu formatul competiției și circuitele dinaintea debutului ei în 2021. Deci, 2021 pentru Alice este ca și cum ar fi trimisă să înoate cu rechini, DAR… suntem siguri că se va descurca, spune tatăl ei Sorin Ene.

  Alice

  Alice a devenit deja un talent românesc destul de cunoscut datorită prezenței sale în Social Media. Ea vorbește atât pe circuit, cât și pe lângă acesta și cu siguranță are sprijinul multor fani ai Racing și Drifting din România care îi vor urmări performanțele și care îi vor fi alături de ea. La vârsta tânără de 14 ani pe care a sărbătorit-o în urmă cu doar 2 luni, este cea mai tânără participantă în istoria Drift Kings International Series și este, de asemenea, cea mai tânără fată din România care participă la o serie internațională de curse auto. Aceasta în sine este deja o realizare imensă.

  Drift Kings International Series Runda 1 în Serres, Grecia are 8 Piloți Români la start; Vlad Stănescu cu BMW 1M, Edy Nita într-un BMW E30, Adam Claudiu conducând și în BMW E30, Radu Vaduva în BMW M3, Natalia Iocsak în BMW E36, Antonio Negreanu în BMW E30, Sorin Ene și Alice Ene ambii în BMW E46 , făcând ca întreaga delegație română să aducă la start mașinile BMW.

  Alice

  În prima zi de competiție din Grecia, Alice a obținut rezultate excelente obținând locul șapte la clasa Pro-2 și locul întâi la clasa European Drift Queens. Acest lucru arată că a moștenit cu siguranță rădăcinile în Drifting de la tatăl ei Sorin, care a obținut locul unsprezece în clasa Pro. Mâine o altă zi de Drifting la circuitul Serres, după care cu siguranță vom reveni la cititorii noștri cu o recenzie a weekendului din Grecia și a modului în care Alice și-a experimentat debutul în Drift Kings International Series. Mai jos un scurt videoclip care o arată pe Alice în acțiune.

  Rezultatele zilei de sâmbătă:

  Alice

  Alice

  Partener Media: GP24 Motorsports

   

  Mai multe știri despre Alice Ene găsiți AICI.

  Sursa: GP24 - Alice Ene - Sorin Ene

  Photocredit: Arhiva Personală Familia Ene


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss