More

  Latest Posts

  Tänak: Am învățat multe lecții

  Campionul mondial Ott Tänak spune că a învățat o mulțime de lecții din sezonul său inaugural la Hyundai Motorsport pentru a le duce cu el în 2021.

  Estonianul a terminat pe locul trei în clasament, după patru podiumuri și o victorie din șapte raliuri, în timpul campaniei Campionatului Mondial de Raliuri FIA, care a fost trunchiat de pandemia de Coronavirus.

  „A fost un an dificil pentru a cunoaște o echipă nouă, deoarece anul a fost scurt. Evident, nu am fost prea mult împreună ”, a explicat Tänak, care a început săptămâna trecută ACI Raliul Monza cu o șansă externă de a obține titlul piloților. „Sezonul a fost în general scurtat destul de mult, dar cu siguranță am învățat multe, am dobândit destul de multe lecții. Și acum este foarte important să punem acest lucru în practică anul viitor. ”

  Prima sa campanie cu echipa din Germania s-a încheiat cu Hyundai care a păstrat coroana producătorilor, dar Tänak a recunoscut că anul nu a fost simplu.

  „Cu siguranță nu voi uita primul meu sezon ca pilot al Hyundai Motorsport. Am avut câteva punctaje mari, cum ar fi prima mea victorie pentru echipa din Estonia, dar, din păcate, am avut și câteva momente proaste ”, a spus Tänak, care a avut un accident masiv în Rallye Monte-Carlo în etapa de deschidere a sezonului. „Totuși, sunt încântat să fac parte din această echipă și să contribui acest titlu al producătorilor. Am fost impresionat de modul în care toată lumea a răspuns la provocarea foarte dificilă a pandemiei și acesta este rezultatul acelei munci și determinări. Aștept cu nerăbdare anul viitor și cu siguranță vreau să recuperez și titlul meu de pilot.”

  Tänak și coechipierul Thierry Neuville vor fi din nou asociați cu Dani Sordo și Craig Breen anul viitor. Echipa a anunțat miercuri (9 decembrie) că Sordo și Breen vor împărți cea de-a treia fabrică i20.

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss