More

  Latest Posts

  Takaaki Nakagami va ramane la LCR Honda pentru inca un sezon

  Pilotul japonez Takaaki Nakagami, in varsta de 26 de ani si debutant la clasa regina a motomondialului in acest an, si-a prelungit intelegerea cu echipa LCR Honda Idemitsu pentru un nou sezon, astfel completand lista de piloti pentru 2019 a celor de la Honda Racing Corporation. 

  Ambele parti s-au aratat entuziasmate de noul contract. Nakagami le-a multumit celor de la Honda si sponsorului Idemitsu pentru increderea pe care o arata in talentul lui, in timp ce Luccio Cecchinello, seful LCR, a declarat ca japonezul a aratat abilitati remarcabile la debutul sau intr-o categorie la care nivelul este deosebit de inalt si ca este foarte fericit de faptul ca HRC s-a hotarat sa il sustina pentru inca un sezon.

  Pana acum in 2018, Taka Nakagami a acumulat 18 puncte si se afla pe locul 20 la general, cel mai bun rezultat al sau intr-o cursa fiind locul 12, pe care l-a atins de 2 ori – la Jerez si in Aragon. Japonezul a mai terminat in zona punctelor in alte 5 curse.

  Taka a urcat la clasa regina dupa rezultatele promitatoare obtinute la clasa Moto2 in anii precedenti. El este un dublu castigator de GP, in 2016 la Assen si in 2017 la Silverstone. Cel mai bun sezon din cariera sa a fost 2016, cand a terminat pe locul 6 la general, cu 169 de puncte si 4 clasari pe podium.

  Aceasta veste buna pentru Nakagami vine chiar inainte de GP-ul de casa de la Motegi, care se va desfasura in acest weekend. Va reusi sa sarbatoreasca momentul cu o prima clasare in top 10 la MotoGP?

   

  credit foto – motogp.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss