Latest Posts

Sykes va reveni în WSBK cu BMW în finala din Indonezia

Vizualizări: 20424

Tom Sykes va reveni la acțiunea World Superbike în finalul sezonului din Indonezia din acest weekend, în ceea ce va marca ultima sa ieșire ca pilot BMW.

Campionul mondial din 2013 a lipsit de la accidentul din a treia și ultima cursă din turul de la Barcelona din septembrie, care l-a lăsat cu o comoție, dar fără alte răni grave.

El a sărit peste rundele ulterioare de la Jerez, Portimao și Argentina, Eugene Laverty preluând lucrările sale M1000RR pentru acele curse.

Cu toate acestea, înainte de prima vizită a WSBK la noua locație stradală Mandalika din Indonezia, BMW a anunțat că Sykes își va ocupa locul obișnuit alături de coechipierul Michael van der Mark.

„Aștept cu nerăbdare să revin pe BMW-ul meu M1000RR”, a spus Sykes. „A trecut mult timp de la ultima cursă și evident că avem puțin de lucru pentru a ajunge din urmă.

„Dar acestea fiind spuse, trebuie să spun că entuziasmul de a merge într-un loc complet nou este ceva destul de important, nu numai pentru că Indonezia este o parte grozavă a lumii.

Toată lumea pare să facă o treabă incredibilă pe noul circuit Mandalika.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cursele din Mandalika vor servi drept rămas bun de la BMW-ul lui Sykes, deoarece Scott Redding îl va înlocui în gama de lucrări a mărcii germane pentru sezonul 2022.

Se așteaptă ca Sykes să revină în campionatul britanic Superbike anul viitor și a primit sfatul să își unească forțele cu echipa Paul Bird Ducati pentru care Redding a câștigat titlul în 2019.

În altă parte, Tito Rabat continuă să-l înlocuiască pe pilotul accidentat Puccetti Kawasaki Lucas Mahias, în timp ce pilotul Pedercini Kawasaki Loris Cresson va rata, de asemenea, finalul sezonului din Indonezia din cauza unei accidentări.

Pilotul ceh Oliver Konig, care a concurat anul acesta la categoria World Supersport 300, îşi va face debutul în WSBK cu Pedercini în acest weekend.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Superbike găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss