Latest Posts

Swift Cup prezentă cu 10 echipaje pe probele legendare ale Raliului Sibiului.

Vizualizări: 19258

După patru etape de asfalt, Swift Cup a făcut trecerea la începutul lunii iulie pe macadam, drumurile din județul Bacău fiind gazda unui duel intens pentru victorie în cupa monomarcă. Cu un ritm excelent și cu o revenire de zile mari, Bogdan Talașman și Andrei Mitrașcă s-au impus în Raliul Moldovei 2021, fiind al patrulea echipaj distinct care obține victoria în cele cinci etape Swift Cup desfășurate până în prezent.

Swift Cup

Paul Popa și Teodor Gabriel Găină au încheiat cursa moldavă pe locul secund, o performanță excelentă pentru cei doi sibieni, în timp ce Radu Necula și Adrian Temeș au fost nevoiți să se mulțumească cu ultima treaptă a podiumului după ce au petrecut câteva minute blocați în noroi.

Duelurile din Swift Cup continuă în acest weekend pe macadam, însă gazda cupei monomarcă va fi județul Sibiu și ale sale drumuri dure și casante din Munții Cindrel. Cu opt probe speciale și un program atrăgător pentru fani, Raliul Sibiului se desfășoară în perioada 29-31 iulie pe o distanță competitivă de 112 kilometri de probă.

Cu lupte intense și spectaculoase pentru podium și victorie la fiecare cursă din 2021, Swift Cup se anunță interesantă și pe macadamul sibian, cu mai mult de cinci echipaje care își vor dori laurii victoriei. Dintre cele zece echipaje prezente la startul Raliului Sibiului, patru au reușit victorii în cele cinci curse desfășurate în acest sezon, în timp ce oricare dintre participanți poate obține podiumul.

Swift Cup prezentă cu 10 echipaje pe probele legendare ale Raliului Sibiului.

Cele zece echipaje care vor lua startul în Raliul Sibiului sunt:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  1. Radu Necula și Adrian Temeș
  2. Bogdan Talașman și Andrei Mitrașcă
  3. Paul Popa și Teodor Gabriel Găină
  4. David Tarța și Mihai Sandu
  5. Cristi Sugár și Marcus Andreoiu
  6. Claudiu Albuț și Radu Ursu
  7. Artur Luca și Adrian Iliescu
  8. Reis Suliman și Rareș Badea
  9. Andrei Gheorghiu & Bogdan Gheorghiu
  10. Alin Nistor & Aurelian Hanea

Precum în etapele anterioare, cinci echipaje sunt favorite la victorie și în Raliul Sibiului: Radu Necula & Adrian Temeș au două reușite în 2021, Bogdan Talașman și Andrei Mitrașcă vin după o victorie în Moldova, în timp ce sibienii Paul Popa și Teodor Gabriel Găină țintesc primul loc în cupa monomarcă, ceea ce ar fi o premieră pentru cei doi tineri sportivi.

În paralel, Cristi Sugár și noul său copilot, Marcus Andreoiu, se vor acomoda în mașina de curse cu dorința unui loc fruntaș, în timp ce David Tarța și Mihai Sandu își propun o nouă victorie, după cea din cursa de casă a pilotului, Raliul Maramureșului.

Claudiu Albuț & Radu Ursu vor continua participările rapide și creșterea ritmului în sezonul lor de debut, în timp ce Artur Luca va porni din nou alături de Adrian Iliescu, cel care-i este și instructor, prin furnizarea de sfaturi și informații din postura de copilot. După debutul de la Bacău, Reis Suliman va lua startul și la Sibiu alături de Rareș Badea, unde speră să confirme viteza și talentul de la prima cursă pe macadam a sezonului.

Swift Cup

Swift Cup va avea parte de două noi prezențe la start în Raliul Sibiului, cu echipajul tată-fiu Gheorghiu făcând schimb de locuri în mașina de curse: fiul Andrei va pilota modelul Swift Sport, în timp ce Bogdan îl va ajuta din postura de copilot. De asemenea, Alin Nistor își face debutul în Campionatul Național de Raliuri în cupa monomarcă, urmând a-l avea în dreapta pe Aurelian Hanea.

În 2021, Swift Cup este susținută de partenerul principal Visma Software România, lider european în furnizarea de soluții software. Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension și Ferodo Racing prin Motorsport Europe. Partener media: RallyMax.ro.

Swift Cup

Mai multe știri despre Campionatul Național de Raliuri găsiți AICI.

Sursa: Comunicat Swift Cup - RallyMax
Photocredit: Bogdan Barabaș
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Swift Cup - RallyMax

Latest Posts

Don't Miss