Latest Posts

Swift Cup: Cinci echipaje luptă pentru victorie la Raliul Iașului

Vizualizări: 18717

Sezonul 2022 al cupei monomarcă Swift Cup continuă în acest weekend cu o nouă etapă de macadam. După ce, începând cu luna iulie, echipajele s-au duelat pe macadam la Sibiu și Bacău, zilele următoare acțiunea se mută în județul Iași.

Swift Cup: Cinci echipaje luptă pentru victorie la Raliul Iașului

Cu 9 probe speciale programate pe durata a trei zile de concurs, Raliul Iașului așteaptă cinci echipaje din Swift Cup pentru un nou episod al duelurilor pentru victorie și titlu. Raliul Iașului este cunoscut pentru probele speciale de macadam rapide, dar și pentru Super-Speciala de la Râpa Galbenă din Iași. Amplasată într-un cadru cu tribune naturale, această probă-spectacol va deschide raliul vineri seară, prima mașină urmând a evolua în fața fanilor la ora 19:38.

Sâmbătă sunt programați 77 de kilometri competitivi, grupați în patru probe (câte două treceri pe „Cioca-Boca” și alte două pe „Mădârjac”), în timp ce duminică echipajele vor concura pe 55 de kilometri de probă (două treceri pe „Păun” și ”Dobrovăț”).

Swift

Cinci echipaje se aliniază la start în Raliul Iașului, competiția care se desfășoară pe durata a trei zile, în perioada 2-4 septembrie 2022:

  1. David Tarța & Mihai Sandu
  2. Andrei Gheorghiu & Csikós Sándor
  3. Reis Suliman & Rareș Badea
  4. Vlad Pieptu & Alexandru Simon
  5. Paul Retegan & Tamas Peter

David Tarța și Mihai Sandu pleacă în postura de favoriți pentru victorie, în cursa lor pentru titlul Swift Cup în 2022. Cu un loc trei la etapa anterioară, echipajul este în căutarea unui ritm perfect care să-i aducă maxim de puncte în acest weekend și să le consolideze celor doi poziția de lider în clasamentul provizoriu. Andrei Gheorghiu va dori o evoluție de excepție în cursa de casă, urmând a avea un nou copilot în dreapta sa: Csikós Sándor. Cu siguranță cei doi își propun să lupte pentru victorie în fața propriilor fani ai tânărului pilot.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Swift

După victoria de la Raliul Moldovei, Reis Suliman și Rareș Badea au încredere în propriile forțe și vor ținti un nou rezultat bun pe suprafața favorită a pilotului. Cei doi sunt de urmărit, după ce etapa anterioară au arătat că au parte de un ritm foarte bun. Tot în fața propriilor fani va evolua și Vlad Pieptu, care alături de Alexandru Șimon se află la a doua cursă din carieră în cupa monomarcă. În final, Paul Retegan revine după absența de la Raliul Moldovei alături de un copilot nou, Tamas Peter, sperând să repete performanța de la ultima prezență în Swift Cup, când a urcat pe ultima treaptă a podiumului cupei.

În 2022, Swift Cup este susținută de partenerii EASY INDUSTRY și COOP NETWORK. Partenerii tehnici ai cupei sunt: Hankook Competition, Bucur Tuning, www.sparco-shop.ro, Protlum Suspension și Ferodo Racing prin Motorsport Europe.

Swift Cup: Cinci echipaje luptă pentru victorie la Raliul Iașului

Parteneri Media: RallyMax.ro și ABimages.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - Swift Cup
Photocredit: Swift Cup
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Swift Cup

Latest Posts

Don't Miss