Latest Posts

Suzuki dezvăluie un model revizuit pentru sezonul MotoGP 2022

Vizualizări: 15917

Echipa Suzuki MotoGP a dezvăluit o imagine revizuită pentru sezonul 2022 pentru Joan Mir și Alex Rins înaintea testelor de pre-sezon în Malaezia.

Marca japoneză intră în cel de-al optulea sezon de când s-a întors în MotoGP cu normă întreagă în 2015, și continuă cu aceeași formație pe care a avut-o din 2019. Sezonul 2021 a fost unul dificil pentru Suzuki, marca nu a reușit să câștige o cursă pentru prima dată din 2018. Mir a încheiat sezonul pe locul al treilea în clasament, după șase podiumuri, în timp ce Rins a reușit doar unul într-un an presărat de accidente în care a terminat pe locul 13 în campionat.

Anul Suzuki a fost în mare parte afectat de o lipsă de dezvoltare a GSX-RR în comparație cu pachetul 2020 care a câștigat titlul lui Mir în acel sezon. Înaintea primului test de pre-sezon din 2022 în Malaezia, Suzuki și-a scos husele de pe noile sale motociclete – dezvăluind o schemă de culori revizuită, care prezintă mai mult negru. „Extrasezonul a fost unul foarte încărcat, cu multă muncă grea, atât în ​​Europa, cât și în Japonia”, a spus directorul de echipă și liderul de proiect Shinichi Sahara.

„Toată lumea a depus un efort uriaș pentru a se pregăti pentru un nou sezon în care sperăm să fim mai competitivi. „Avem multă încredere în proiectul nostru și în cei doi piloti ai noștri și suntem dornici să începem – nu doar în teste, ci și în curse. „GSX-RR-ul nostru arată impresionant și, cu sprijinul sponsorilor noștri cheie, al fanilor și al membrilor echipei, dorim să-l punem pe treapta de sus cât mai curând posibil.

„În timpul ultimului test de la Jerez am văzut un potențial mare în noile componente, iar feedbackul din partea pilotului nostru de teste Sylvain Guintoli, precum și a lui Joan și Alex, a fost destul de pozitiv. „Din acest motiv am început vacanța de iarnă cu niște vibrații plăcute și cu o dispoziție bună. Să vedem ce putem arăta în acest nou sezon interesant.”

Suzuki l-a pierdut pe vechiul manager de echipă, Davide Brivio, în fața echipei Alpine de Formula 1 înainte de sezonul 2021. Echipa a ales să angajeze un comitet de conducere condus de Sahara în loc să semneze un nou manager de echipă, dar japonezii au recunoscut mai târziu că noul său rol a fost prea mult pentru el. Suzuki încă nu a dezvăluit cine va veni la bord ca manager de echipă în drumul spre noul sezon.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss