Latest Posts

Suzuki „a decis să nu îşi apere titlul” pentru sezonul MotoGP 2021

Vizualizări: 19406

Șeful Suzuki, Shinichi Sahara, spune că echipa sa a luat decizia de a intra în sezonul MotoGP 2021 pentru a „nu fi campioni în apărare” și, în schimb, „să fie din nou contestatori”.

Anul trecut, Joan Mir a condus Suzuki către primul său titlu MotoGP din 2000, marca japoneză câștigând și campionatul echipelor.

Dar apărarea titlului a fost dificilă, Suzuki plecând din 2021 fără o victorie și Mir reușind să obțină doar șase podiumuri în 18 curse din cauza lipsei de dezvoltare a GSX-RR în comparație cu motocicleta din 2020.

Reflectând la sezonul 2021 al Suzuki, Sahara a spus: „Am obținut titlul pilotilor anul trecut și titlul echipelor.

„În comparație cu asta, a fost foarte dificil, un sezon foarte greu pentru noi anul acesta.

„Înainte de a începe acest sezon ne-am hotărât să nu fim campioni în apărare, am decis să fim din nou provocatori pentru a ajunge pe primul loc al fiecărei curse.

„Dar, ca urmare, am avut niște momente dificile la mijlocul sezonului și, de asemenea, în prima jumătate a sezonului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Din fericire, mai aveam doi piloti puternici. Joan este încă foarte consecvent și are viteză.

„După cum toată lumea știe, Suzuki se luptă uneori pentru rezultate de calificare. Ne costă rezultatele cursei, așa că este foarte dificil.”

Suzuki a suferit o remaniere majoră de conducere înainte de sezonul 2021, când managerul talismanic al echipei Davide Brivio a renunțat pentru a se alătura echipei Alpine în Formula 1.

Liderul de proiect Sahara a devenit managerul echipei, Suzuki alegând împotriva unui înlocuitor direct al lui Brivio și, în schimb, a angajat un comitet de management format din șapte persoane.

Sahara admite că noul său rol din 2021 a fost copleșitor pentru el și că este în proces de a găsi un înlocuitor pentru Brivio.

„Noul meu rol de manager de echipă a fost mult prea mult pentru mine”, a spus Sahara. „Este debordant. Dar totul a fost făcut corect cu sprijinul membrilor echipei.

„Deci, sunt foarte mulțumit de acest domeniu. Încerc să fac o nouă structură pentru anul viitor, să invit un nou manager de echipă pentru anul viitor.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss