GP24 Media

LATEST POSTS

Suspensia activă ar putea reveni la F1 în 2021

Vizualizări: 12295

YouTube video

Suspensia activă, care a fost interzisă în F1 acum 25 de ani, s-ar putea întoarce în 2021 ca una dintre mai multe părți standard pe care trebuie să le folosească toate echipele, a învățat RaceFans.

O propunere de introducere a pieselor prescriptive a fost pusă la echipele F1, la o întâlnire între ele, Liberty Media și FIA, vineri, la Monaco.

Ajutați-ne să finanțăm acoperirea originală și independentă a motorsportului cu doar 1 lire sterline pe lună (sau echivalentul în altă monedă):

Componentele prescrise sunt componente standard pe care toate echipele trebuie să le utilizeze, furnizate de un furnizor autorizat. Există deja câteva exemple de astfel de elemente, cum ar fi contoarele de Halo și debit de combustibil.
Dar o gamă mai largă de piese de prescripție este luată în considerare în 2021 pentru a reduce costurile. Acestea implică domenii de dezvoltare a autovehiculelor, în care există puține performanțe care pot fi găsite.

Ansamblurile de angrenaje, diferențialele, butucurile frontale și spate, frânele și arborii de antrenare sunt de asemenea luate în considerare pentru includerea pe lista pieselor cu prescripție, împreună cu suspensia activă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

FIA a interzis sistemele de suspensie active la sfârșitul anului 1993 pentru a reduce costurile și a reduce vitezele de virare. În ultimii ani, unii șefi de echipă F1 au sugerat reintroducerea tehnologiei ca răspuns la o serie de dispute privind designul suspensiilor.

Echipele au recurs la modele sofisticate de suspensie pasivă, cum ar fi suspensia întrerupătoare față-spate, pentru controlul călătoriei cu mașina. Un sistem standard de suspendare activă ar putea oferi o soluție ieftină, în timp ce va elibera echipele F1 să-și cheltuiască bugetele în alte domenii ale dezvoltării autovehiculelor.

În timp ce FIA ​​intenționează să finalizeze regulamentele F1 pentru anul 2021 până la sfârșitul lunii următoare, se așteaptă ca discuțiile privind alte domenii ale regulilor tehnice să continue în sezonul următor.

  • Sursa: Racefans.net
  • Poza: Williams F1
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES