More

  Latest Posts

  Suspensia activă ar putea reveni la F1 în 2021

  Suspensia activă, care a fost interzisă în F1 acum 25 de ani, s-ar putea întoarce în 2021 ca una dintre mai multe părți standard pe care trebuie să le folosească toate echipele, a învățat RaceFans.

  O propunere de introducere a pieselor prescriptive a fost pusă la echipele F1, la o întâlnire între ele, Liberty Media și FIA, vineri, la Monaco.

  Ajutați-ne să finanțăm acoperirea originală și independentă a motorsportului cu doar 1 lire sterline pe lună (sau echivalentul în altă monedă):

  Componentele prescrise sunt componente standard pe care toate echipele trebuie să le utilizeze, furnizate de un furnizor autorizat. Există deja câteva exemple de astfel de elemente, cum ar fi contoarele de Halo și debit de combustibil.
  Dar o gamă mai largă de piese de prescripție este luată în considerare în 2021 pentru a reduce costurile. Acestea implică domenii de dezvoltare a autovehiculelor, în care există puține performanțe care pot fi găsite.

  Ansamblurile de angrenaje, diferențialele, butucurile frontale și spate, frânele și arborii de antrenare sunt de asemenea luate în considerare pentru includerea pe lista pieselor cu prescripție, împreună cu suspensia activă.

  FIA a interzis sistemele de suspensie active la sfârșitul anului 1993 pentru a reduce costurile și a reduce vitezele de virare. În ultimii ani, unii șefi de echipă F1 au sugerat reintroducerea tehnologiei ca răspuns la o serie de dispute privind designul suspensiilor.

  Echipele au recurs la modele sofisticate de suspensie pasivă, cum ar fi suspensia întrerupătoare față-spate, pentru controlul călătoriei cu mașina. Un sistem standard de suspendare activă ar putea oferi o soluție ieftină, în timp ce va elibera echipele F1 să-și cheltuiască bugetele în alte domenii ale dezvoltării autovehiculelor.

  În timp ce FIA ​​intenționează să finalizeze regulamentele F1 pentru anul 2021 până la sfârșitul lunii următoare, se așteaptă ca discuțiile privind alte domenii ale regulilor tehnice să continue în sezonul următor.

  • Sursa: Racefans.net
  • Poza: Williams F1

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss