More

  Latest Posts

  Surprize la inceput de sezon pentru Mircea Samuil-Romain Gilles

  Motorsportul revine la viata. Dupa o pauza fortata din cauza virusului ce a pus intreaga lume pe stop, in weekendul 26-27iunie dam startul Campionatului National de Raliuri cu etapa de la Arges.

   

  Pentru echipajul format din Mircea Samuil-Romain Gilles, inceputul sezonului vine cu o surpriza dupa ce…au pus cheile in cui, fiind hotarati sa nu participe in acest sezon. Insa, cei ce le-au fost alaturi in sezonul 2019 au adunat bugete si le-au dat vestea ca si in sezonul 2020 le vor fi alaturi celor doi

  Dupa ce sezonul 2019 le-a adus victorie categorica celor doi in cadrul Campionatului National de Raliuri 2, sezonul 2020 vine cu un pas important pentru Mircea Samuil-Romain Gilles, si anume debutarea in Campionatul National de Raliuri. “Desi ne gandeam ca o sa stam acasa, am fost placut surprins de energia sustinatorilor nostri. Din moment ce am aflat ca s-a adunat buget ne-am apucat de pregatirea masinii care a stat in garaj ceva vreme. Sper sa terminam pregatirile la timp si sa ne incadram in cele 5 zile.”, a declarant pilotul Mircea Samuil.

  Ca si in sezonul trecut, francezul Romain Gilles ii va fi copilot lui Mircea Samuil in debutul sau in acest campionat iar impreuna confirma participarea la prima etapa din acest sezon, si anume Raliul Argesului ce se va desfasura in perioada 26-27iunie. “Da, o sa fiu navigatorul lui Samy si anul acesta si sper sa avem un cuvant de spus la clasa 12. Va trebui sa avem un ritm mult mai ridicat si o strategie bine pusa la punct. Tot odata sper ca masina sa fie gata in timp util pentru participarea noastra. Pentru mine va fi prima participare in acest raliu si sincer, abia astept probele de pe Transfagarasan.”, a declarat Romain Gilles.

  In tot acest parcurs al pregatirilor dar si in intregul sezon, echipajul s-a bucurat de sprijinul sustinatorilor: Sc Lagorom SRL, Gp24, Clinica Dr Popov, Bistro Diadi, Goya Residenta, Asociatia Elyn, Krepelka Motorsport, Pro Timis, Kiroprakt Srl.

  Galerie Foto: Arhiva personala Mircea Samuil, Ana Florea

  Sursa: http://gp24.ro

  Photocredit: http://gp24.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss