Latest Posts

Superbike: Sezonul se va relua la Jerez

Vizualizări: 19804

O veste îmbucurătoare vine din partea celor din World Superbike. Sezonul 2020 se va relua în Spania.

Mai exact, revenirea se va face la Jerez în perioada 31 Iulie-2 August, imediat după etapa dublă din MotoGP. La o săptămână după, va avea loc runda din Portugalia pe circuitul Portimao, iar la finele lunii, acțiunea revine în Spania pe Motorland Aragon. Aceste trei runde vor fi fără public.

Gregorio Lavilla, director executiv WSBK: “Noi suntem foarte pozitivi în ceea ce privește viitorul, iar toate semnele ne arată că totul va fi excelent la Jerez. Urmărim toate scenariile posibile pentru toate cele trei clase și vom lucra din greu în continuare pentru a asigura condiții bune pentru toată lumea. Totul va depinde acum de evoluția restricțiilor și de măsurile implementate de guverne. Deja sunt discuții cu guvernele statelor ce au în primire circuitele Donington Park și Assen, asta ca să putem ține aceste două etape la finele anului.”

Sezonul 2020 s-a oprit după etapa din Australia, Phillip Island, iar lider în clasamentul general este Alex Lowes.

Foto-Motorsport.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss