GP24 Media

LATEST POSTS

Superbike: Sam Lowes rămâne la Kawasaki pentru încă un an

Vizualizări: 20658

Echipa japoneză Kawasaki a anunțat că s-a semnat un nou acord cu Sam Lowes, acesta ramând la echipă și în 2021.

Sam Lowes: “Este excelent că pot continua cu cei de la Kawasaki și în 2021. Voi continua să mă adaptez la cerințele echipei, dar și să mă adaptez la motorul ZX-10RR. De când m-am alăturat la Kawasaki, am simțit că aici este o oportunitate foarte mare pentru mine în sensul de a mă dezvolta profesional. Fiind coleg cu Jonny Rea, simt că pot învăța multe de la el, iar atmosfera în echipă e foarte plăcută. Situația actuală din lume nu este una propice pentru Kawasaki, dar echipa mă face să fiu încrezător și focusat pentru viitor. Este fantastic că am reușit să rezolv și dilema pentru 2021 înainte de a reveni în acest an în acțiune.”

Sam Lowes va fi acompaniat la echipă de cvintuplul campion mondial, Jonathan Rea.

Foto-Motorsport.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES