GP24 Media

LATEST POSTS

Super Rally Targu Mures- rezumatul lui Leo Borlovan.

Super Rally
Vizualizări: 24718

Campionatul Național de Super Rally la Târgu Mureș s-a încheiat cu un abandon de natura tehnica pentru Leo Borlovan.

Sezonul de Super Rally a mai bifat o etapa weekend-ul trecut cu runda de la Târgu Mureș. Ziua cursei a fost una extrem de călduroasă, cu toate acestea nu s-a dovedit a fi un impediment pentru piloți sau pentru spectatori care și de aceasta data au urmărit concursul în număr mare.
Super RallyPilotul echipei  GP24 Motorsports / ABAS Timisoara, Leo Borlovan, a venit la aceasta etapa motivat să obțină un rezultat pe cinste după prima cursa de la Mangalia, însă la antrenamentul cu numărul 3, un uniball de la roata dreapta spate a prototipului Funyo a cedat, mașină fiind dificil de controlat. Leo a ajuns în parcul service, iar echipa a ajuns la concluzia că mașină nu mai poate continua.
Super RallyJerome France a reușit din nou să se impună la general, devansându-l pe Costel Casuneanu (Skoda Fabia R5) cu nu mai puțin de 9 secunde, locul 3 fiind ocupat de Mihai Leu (Radical SR8) cu timpul din prima manșă la doar o sutime de secunda în spatele lui Casuneanu în ciuda incidentului din manșă 2. Emil Ghinea (Norma M20 F), celalalt pilot componenta din echipei GP24 Motorsports și-a încheiat parcursul pe poziția 6.

La clasa GT, Armando Batocchi (Ferrari 458) participând ca si invitat la aceasta etapa, a obținut prima poziție, urmat de Mihai Beldie (BMW 330i) si de Alexandru Schiopesc (Audi R8).

Clasa 2A a fost câștigata de Daniel Gramada (Renault Clio Rally 4), podiumul fiind completat de către Daniel Ungur (Peugeot 208) si Claudiu Motoc (Peugeot 208 R2).

Costel Casuneanu (Skoda Fabia R5) s-a impus la clasa 2B, urmat de Valentin Porcisteanu (Mitsubishi Lancer Evo 9) si Bogdan Duma (Mitsubishi Lancer Evo 9).

La echipe victoria a fost adjudecată de Racing for Fun, formată din Costel Cășuneanu și Aurelian Andronache, urmată de Real Racing (Jerome France și Didier Balcaen) și Unicredit Leasing Super Rally (Mihai Leu și Andrei Duna).

Super Rally„Sunt dezamăgit din cauza că nu am avut șansă să iau parte la manșele de concurs. Am început ziua destul de bine, mă acomodam tot mai bine cu traseul de la un antrenament la celalalt și eram motivat că pot face un timp foarte bun în manșele de concurs, însă nu este vina nimănui, a fost pur ghinion din punctul meu de vedere. Ultimele trei săptămâni au fost foarte încărcate atât pentru mine cât și pentru echipa mea, pentru a pune la punct toate pregătirile necesare pentru evenimentele și competițiile la care am luat parte”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Deocamdată mă mulțumesc cu succesul din Romanian Endurance Series, a fost un moment cheie pot să spun în acest sezon, deoarece am putut să cunosc mai bine mașină și s-a încheiat totul cu un feedback bun și cu un rezultat excelent. Urmează o mică pauza competițională, dar plănuiesc să iau parte și la competiții internaționale pe circuit în acest sezon și bineînțeles să continui sezonul de Super Rally”. – ne comunica Leo Borlovan.
Super Rally

Următoarea etapa din Campionatul Național de Super Rally powered by Superbet vă avea loc în centrul orașului Deva în perioada 19-20 August.

Sursa: GP24 / Leo Borlovan
Photocredit: Ciprian Cristea
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Leo Borlovan

Leo Borlovan

RELATED ARTICLES