Latest Posts

Super Rally: lista de înscrieri și programul pentru etapa de la Craiova

Vizualizări: 15144

Un total de 37 de concurenți vor fi prezenți sâmbătă, în cea de-a treia etapă din Campionatul Național de Super Rally, care va avea loc pe străzile Municipiului Craiova.

Runda din Bănie a fost cea care a dat startul proiectului Super Rally în 2017 cu un eveniment pilot.

Vineri, de la ora 20:00, publicul va avea ocazia să îi cunoască personal pe participanți cu ocazia prezentării oficiale, care va avea loc în Piața Mihai Viteazul.

Ziua de sâmbătă, în zona pasajului Universității, va debuta de la ora 09:30 cu sesiunea de calificări, iar de la ora 14:30 sunt programate manșele finale. Ceremonia de premiere va avea loc la ora 18:00.

Învingător anul trecut în Bănie, Titi Aur se află și la ediția din 2019 pe lista de înscrieri cu Skoda Fabia R5, aceeași mașină de concurs cu care a fost prezent și în 2018. Chiar dacă și-a anunțat retragerea din Campionatul Național de Raliuri, multiplul campion absolut a transmis că va concura la toate etapele de Super Rally din acest an.

După ce a ieșit în decor la Raliul Moldovei și a absentat la ultimele evenimente, Costel Cășuneanu își face revenirea la Craiova din postura de lider al Campionatului Național de Super Rally. În runda precedentă, la Târgu Mureș, acesta a încheiat pe primul loc.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Cu 19 puncte, pilotul de pe Skoda Fabia R5 are un avantaj de 6 puncte în fața lui Robert Barabas (Fiat 126 Proto) înaintea etapei cu numărul 3.

Printre cei care se află pe lista de înscrieri se mai numără Dani Oțil (Radical SR4), învingător la Mangalia, Lucian Răduț (Mitsubishi Lancer Evo 8.5) și Aurelian Andronache (Speed Car GT1000).

Lista completă de înscrieri este disponibilă aici.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss