Latest Posts

Super Rally Craiova: Jerome France si-a adjudecat titlul! -Album Foto-

Vizualizări: 16773

Super Rally Craiova

Super Rally
Mihai Leu @ Super Rally Craiova

Campionatul National de Super Rally revine la Craiova după pauza din 2020 cauzata de pandemie. Jerome France reușește victoria după manșele de concurs din finala. El obține cea de a patra victorie din acest sezon al Campionatului National de Super Rally powered by Superbet și cucerește titlul de campion național absolut în fata contracandidatului sau Dani Otil care lipsește la etapa de la Craiova.

Super Rally
Jerome France @ Super Rally Craiova.

Jerome cu al sau monopost Formula Renault a obținut timpul 3:18.973, podiumul fiind completat de Mihai Leu cu Ferrari 458 care a oprit cronometrul la 3:19.830 și Emil Ghinea cu Norma M20 (3:19.843).

Binecunoscutul Timișorean Alexandru Krepelka pilotând a să Honda Civic obține victoria la clasa 1B cu timpul 3:35.607 devansându-i cu 5 secunde pe Ionut Moisii (Peugeot 106) și respectiv cu 15 secunde pe Daniel Turzai (Honda CRX).

Super Rally
Alexandru Krepelka @ Super Rally Craiova.

Vlad Cozma(Peugeot 208 R2) căștiga la clasa 1A, urmat de tânărul Bogdan Duma (Suzuki Swift Sport) și Dragoș Angelescu (Peugeot 208 R2).

La clasa 2B s-a impus Ricardo Tarabelli(Renault Clio) în fata lui Zoltan Martincsek (Peugeot 205 GTI) și a lui Claudiu Ionescu(VW Golf).

Andrei Precup (Seat Toledo) a fost învingător la clasa 3B, podiumul fiind completat de către Didier Balcaen (Mitjet 1300) și Norbert Maior (Mitjet 1300).

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Istvan Beko (Subaru Impreza) a obținut victoria la clasa 4B, Alexandru Dăianu (Audi A4) clasandu-se pe locul 2, iar Cosmin Oprinesc (VW Golf) completează podiumul.

Ultima etapa din Campionatul National de Super Rally powered by Superbet se vă desfășură la București în perioada 22-23 Octombrie.

Mai multe știri despre Campionatului de Super Rally găsiți AICI.

Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)
Photocredit: Zamfir Photography
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

Latest Posts

Don't Miss