More

  Latest Posts

  Super Rally Craiova: Jerome France si-a adjudecat titlul! -Album Foto-

  Super Rally Craiova

  Super Rally
  Mihai Leu @ Super Rally Craiova

  Campionatul National de Super Rally revine la Craiova după pauza din 2020 cauzata de pandemie. Jerome France reușește victoria după manșele de concurs din finala. El obține cea de a patra victorie din acest sezon al Campionatului National de Super Rally powered by Superbet și cucerește titlul de campion național absolut în fata contracandidatului sau Dani Otil care lipsește la etapa de la Craiova.

  Super Rally
  Jerome France @ Super Rally Craiova.

  Jerome cu al sau monopost Formula Renault a obținut timpul 3:18.973, podiumul fiind completat de Mihai Leu cu Ferrari 458 care a oprit cronometrul la 3:19.830 și Emil Ghinea cu Norma M20 (3:19.843).

  Binecunoscutul Timișorean Alexandru Krepelka pilotând a să Honda Civic obține victoria la clasa 1B cu timpul 3:35.607 devansându-i cu 5 secunde pe Ionut Moisii (Peugeot 106) și respectiv cu 15 secunde pe Daniel Turzai (Honda CRX).

  Super Rally
  Alexandru Krepelka @ Super Rally Craiova.

  Vlad Cozma(Peugeot 208 R2) căștiga la clasa 1A, urmat de tânărul Bogdan Duma (Suzuki Swift Sport) și Dragoș Angelescu (Peugeot 208 R2).

  La clasa 2B s-a impus Ricardo Tarabelli(Renault Clio) în fata lui Zoltan Martincsek (Peugeot 205 GTI) și a lui Claudiu Ionescu(VW Golf).

  Andrei Precup (Seat Toledo) a fost învingător la clasa 3B, podiumul fiind completat de către Didier Balcaen (Mitjet 1300) și Norbert Maior (Mitjet 1300).

  Istvan Beko (Subaru Impreza) a obținut victoria la clasa 4B, Alexandru Dăianu (Audi A4) clasandu-se pe locul 2, iar Cosmin Oprinesc (VW Golf) completează podiumul.

  Ultima etapa din Campionatul National de Super Rally powered by Superbet se vă desfășură la București în perioada 22-23 Octombrie.

  Mai multe știri despre Campionatului de Super Rally găsiți AICI.

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: Zamfir Photography


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss