Latest Posts

Super piloţi la Super Slalom!

Vizualizări: 14160

Pilotul Mihai Alexandrescu a obținut trei clasări pe locul întâi, la categoria A2, la autovehicule cu cilindree până la 1.600 cmc și cu echipa Ami Racing în etapa de la Iași a Campionatului Național de Super Slalom.

În aceeași competiție, Laura Negoiţă (17 ani) s-a clasat pe locul al doilea la Juniori 2 și pe poziția a patra la feminin. Cu punctele acumulate la această etapă, ea reușește ca în primul an de participare să obțină un binemeritat și muncit loc trei în campionat la clasa feminin.

Super

Eric Stoian, un alt junior determinat și consecvent, cu toate că mașina i-a creat probleme, a avut o evoluție bună și constantă, pilotând la limita aderenței în multe porțiuni ale traseului de concurs. Doar o secundă l-a despărțit de podium la Juniori 1 și astfel, în primul an de participare, ratează la mustața podiumul de campionat la Juniori 1.

În cazul piloților Dragoș Cristea, Alexandru Cristea și Vlad Tătăreau, cărțile au fost jucate din etapa precedentă și astfel aceștia au decis să nu se prezinte la această etapă, preferând să nu lipsească de la școala. Alexandru este campion național la Juniori 2, Dragoș a încheiat campionatul pe locul al patrulea, iar talentatul Vlad reușește un neașteptat loc trei la Juniori 2 în primul său an de participare.

Super

Cu o evoluție bună la Iași, Cristian Antoche a reușit să țină aproape de experimentatul Mihai Alexandrescu și să se claseze pe locul al treilea la Clasa 2. „Cu astfel de juniori munca este o plăcere și viitorul în motorsport este mai sigur”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Super

„Mulțumim Consiliului Județean Timiș, sponsorilor privați Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Creţu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Diana Szijarto (Îmi Moni Oil), Remus Suiugan (Imperium), Horaţiu Haţegan (Ecorec-Tim), Călin Otescu (OTE Group), precum şi celorlalţi colaboratori şi susţînători”, a declarat Alexandru Krepelka, pilot şi totodată preşedintele cluburilor Pro Timiş şi Krepelka Motorsport, la care sunt legitimaţi sportivii menţionaţi.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Super Slalom găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - Krepelka Motorsport
Photocredit: Krepelka Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat - Krepelka Motorsport

Latest Posts

Don't Miss