More

  Latest Posts

  Super piloţi la Super Slalom!

  Pilotul Mihai Alexandrescu a obținut trei clasări pe locul întâi, la categoria A2, la autovehicule cu cilindree până la 1.600 cmc și cu echipa Ami Racing în etapa de la Iași a Campionatului Național de Super Slalom.

  În aceeași competiție, Laura Negoiţă (17 ani) s-a clasat pe locul al doilea la Juniori 2 și pe poziția a patra la feminin. Cu punctele acumulate la această etapă, ea reușește ca în primul an de participare să obțină un binemeritat și muncit loc trei în campionat la clasa feminin.

  Super

  Eric Stoian, un alt junior determinat și consecvent, cu toate că mașina i-a creat probleme, a avut o evoluție bună și constantă, pilotând la limita aderenței în multe porțiuni ale traseului de concurs. Doar o secundă l-a despărțit de podium la Juniori 1 și astfel, în primul an de participare, ratează la mustața podiumul de campionat la Juniori 1.

  În cazul piloților Dragoș Cristea, Alexandru Cristea și Vlad Tătăreau, cărțile au fost jucate din etapa precedentă și astfel aceștia au decis să nu se prezinte la această etapă, preferând să nu lipsească de la școala. Alexandru este campion național la Juniori 2, Dragoș a încheiat campionatul pe locul al patrulea, iar talentatul Vlad reușește un neașteptat loc trei la Juniori 2 în primul său an de participare.

  Super

  Cu o evoluție bună la Iași, Cristian Antoche a reușit să țină aproape de experimentatul Mihai Alexandrescu și să se claseze pe locul al treilea la Clasa 2. „Cu astfel de juniori munca este o plăcere și viitorul în motorsport este mai sigur”.

  Super

  „Mulțumim Consiliului Județean Timiș, sponsorilor privați Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Creţu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Diana Szijarto (Îmi Moni Oil), Remus Suiugan (Imperium), Horaţiu Haţegan (Ecorec-Tim), Călin Otescu (OTE Group), precum şi celorlalţi colaboratori şi susţînători”, a declarat Alexandru Krepelka, pilot şi totodată preşedintele cluburilor Pro Timiş şi Krepelka Motorsport, la care sunt legitimaţi sportivii menţionaţi.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Super Slalom găsiți AICI.

  Sursa: Comunicat - Krepelka Motorsport

  Photocredit: Krepelka Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss