GP24 Media

LATEST POSTS

Super piloţi la Super Slalom!

Super
Vizualizări: 13535

Pilotul Mihai Alexandrescu a obținut trei clasări pe locul întâi, la categoria A2, la autovehicule cu cilindree până la 1.600 cmc și cu echipa Ami Racing în etapa de la Iași a Campionatului Național de Super Slalom.

În aceeași competiție, Laura Negoiţă (17 ani) s-a clasat pe locul al doilea la Juniori 2 și pe poziția a patra la feminin. Cu punctele acumulate la această etapă, ea reușește ca în primul an de participare să obțină un binemeritat și muncit loc trei în campionat la clasa feminin.

Super

Eric Stoian, un alt junior determinat și consecvent, cu toate că mașina i-a creat probleme, a avut o evoluție bună și constantă, pilotând la limita aderenței în multe porțiuni ale traseului de concurs. Doar o secundă l-a despărțit de podium la Juniori 1 și astfel, în primul an de participare, ratează la mustața podiumul de campionat la Juniori 1.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

În cazul piloților Dragoș Cristea, Alexandru Cristea și Vlad Tătăreau, cărțile au fost jucate din etapa precedentă și astfel aceștia au decis să nu se prezinte la această etapă, preferând să nu lipsească de la școala. Alexandru este campion național la Juniori 2, Dragoș a încheiat campionatul pe locul al patrulea, iar talentatul Vlad reușește un neașteptat loc trei la Juniori 2 în primul său an de participare.

Super

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cu o evoluție bună la Iași, Cristian Antoche a reușit să țină aproape de experimentatul Mihai Alexandrescu și să se claseze pe locul al treilea la Clasa 2. „Cu astfel de juniori munca este o plăcere și viitorul în motorsport este mai sigur”.

Super

„Mulțumim Consiliului Județean Timiș, sponsorilor privați Dan Lazăr (Ducodan), Mirko Peroni (Rossini), Florin Diaconescu (OPR Asfalt), Lucian Perescu (Constructim), Cristian Corlan (Corlan Trans), Adriana Dobriceanu (Rofix), Cornel Creţu (Lic 29), Radu Diaconovici (Girod), Marcel Petrea (Unicorn), Cristian Fedor (Cooglio-XGC), Diana Szijarto (Îmi Moni Oil), Remus Suiugan (Imperium), Horaţiu Haţegan (Ecorec-Tim), Călin Otescu (OTE Group), precum şi celorlalţi colaboratori şi susţînători”, a declarat Alexandru Krepelka, pilot şi totodată preşedintele cluburilor Pro Timiş şi Krepelka Motorsport, la care sunt legitimaţi sportivii menţionaţi.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Super Slalom găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - Krepelka Motorsport
Photocredit: Krepelka Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES