GP24 Media

LATEST POSTS

Sunt patru piloți din F1 care s-ar putea să se retragă la finalul anului 2021

Vizualizări: 10695

Sezonul din 2021 ne duce deja cu gândul la o nouă eră în Formula 1. Ultimul deceniu a adus schimbări masive în sport, cum ar fi motoarele hibride, Mercedes care a reușit să domine neîncetat, prăbușirea Ferrari și multe altele.

Noul deceniu în schimb, vine cu o promisiune – de a face F1 o competiție interesantă, din nou. Săgețile Argintii s-au impus în ultima perioadă, însă întrebarea este dacă asta a făcut mai mult bine decât rău sportului.

În afară de „armata Mercedes”, toți ceilalți fani se plâng de monotonia instaurată. Sunt cam aceleași culori pe podium în fiecare weekend. Totuși, FIA promite să întoarcă pagina în 2022 și să aducă scânteia înapoi.

Acestea fiind spuse, grila s-ar putea să piardă câteva nume mari în 2022. Timpul lor în F1 a fost cu adevărat excepțional, dar s-ar putea să se retragă curând. Cu toate acestea, se vor avânta într-un alt sezon în 2021, așteptând ca soarta să decidă viitorul lor.

Sunt patru piloți din F1 care s-ar putea să se retragă la finalul anului 2021
 

Kimi Raikkonen a împlinit 40 de ani acum câteva luni. Pilotul Alfa Romeo a obținut premiul FIA pentru Acțiunea Anului, de curând, după turul incendiar din Marele Premiu al Portugaliei. În timp ce liderii plutonului, Hamilton și Verstappen s-au chinuit să găsească aderență, finlandezul s-a propulsat de pe poziția a 16-a, pe locul 6.

În orice caz, este al doilea deceniu în sport pentru Raikkonen și ar putea deveni obositor. În 2020 s-au ridicat la fileu numeroase întrebări despre viitorul său. După ce a bătut recordul pentru cele mai multe start-uri în F1, ar putea simți nevoia să se odihnească după 2021.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sunt patru piloți din F1 care s-ar putea să se retragă la finalul anului 2021

În ultimii doi ani, cel mai tânăr campion din F1, Sebastian Vettel a avut parte de cea mai dificilă perioadă din carieră. Ajungi practic să te gândești că nu se poate mai rău. Deși s-a alăturat celor de la Ferrari după ce a obținut 4 titluri, de atunci nu a mai reușit să ajungă la o performanță demnă de prima poziție în campionat.

Pilotul german nu mai are acum un viitor cu Ferrari, după ce a fost concediat la începutul anului. Însă Racing Point (viitoare Aston Martin), a semnat cu el pentru 2021. Cariera sa stă sub semnul întrebării pe parcursul următorului sezon. Dacă parteneriatul cu Aston Martin nu va putea să îl aducă din nou în prima jumătate a plutonului, este posibil ca anul viitor să fie ultimul pentru Vettel în F1.

Sunt patru piloți din F1 care s-ar putea să se retragă la finalul anului 2021

Fernando Alonso se întoarce în clasa premier a motorsportului, după o absență de doi ani. El a plecat în 2018 din cauza monotoniei. Totodată, a avut numeroase plângeri la adresa echipei McLaren. Însă, acum revine și este pregătit de luptă.

Mulți prezic deja că întoarcerea să va fi un eșec din nou. Forma sa fizică a fost criticată dur la începutul anului și lumea crede că problemele anterioare vor fi prezente și acum. Dacă Alonso nu reușește să se afirme cu adevărat în 2021, s-ar putea să nu mai existe o altă revenire din partea sa.

Sunt patru piloți din F1 care s-ar putea să se retragă la finalul anului 2021

Asta ar putea veni ca o idee șocantă pentru cei mai mulți, însă există o posibilitate mare ca Lewis Hamilton să se retragă după 2021. El este în mod cert cel mai bun pilot din această eră. A dominat fiecare aspect. Acum mai are nevoie de un singur titlu pentru a-l depăși pe Michael Schumacher pentru a se impune complet. După, s-ar putea să se gândească să se retragă în glorie.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES