GP24 Media

LATEST POSTS

„Sunt cine sunt” – Raikkonen

Vizualizări: 10097

18 ani în Formula 1 reprezintă o carieră cu adevărat impresionantă, iar singurul din actuala grilă care experimentează asta, este Kimi Raikkonen. Pilotul de 41 de ani , continuă să concureze cu Alfa Romeo în 2021 și își va începe cel de-al 19-lea sezon în sport.

Unii dintre oamenii care l-au urmărit pe Kimi de-a lungul anilor, consideră că acesta s-a schimbat, din mai multe puncte de vedere. Însă, finlandezul nu este de acord:

„Nu cred că m-am schimbat atât de mult. Sigur că oricine se mai schimbă de-a lungul timpului, pentru că îmbătrânești, înveți, experimentezi diferite lucruri. Când ești tânăr faci alte chestii. Deci nu simt că am trecut printr-o schimbare atât de mare. Dar este dificil să te analizezi singur, pentru că așa trăiești zi de zi și nu ajungi să iți pui astfel de întrebări.”

„Iceman” este adesea apreciat pentru felul său direct de a răspunde la întrebări și pentru naturalețea pe care o afișează în timpul interviurilor. El simte că deși s-a dezvoltat de-a lungul timpului, per total, este același om.

„Probabil că atunci când treci de vârsta de 20 de ani, te schimbi într-un fel, dar sunt cine sunt și sunt fericit cu viața mea. În ceea ce mă privește, e dificil să mă pronunț. Poate că trebuie să întrebați pe cineva din exterior dacă m-am schimbat, sau nu. Lumea s-a schimbat mult de când aveam 20. Iar asta schimbă și oamenii…”, a declarat Raikkonen.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES