More

  Latest Posts

  „Sunt cine sunt” – Raikkonen

  18 ani în Formula 1 reprezintă o carieră cu adevărat impresionantă, iar singurul din actuala grilă care experimentează asta, este Kimi Raikkonen. Pilotul de 41 de ani , continuă să concureze cu Alfa Romeo în 2021 și își va începe cel de-al 19-lea sezon în sport.

  Unii dintre oamenii care l-au urmărit pe Kimi de-a lungul anilor, consideră că acesta s-a schimbat, din mai multe puncte de vedere. Însă, finlandezul nu este de acord:

  „Nu cred că m-am schimbat atât de mult. Sigur că oricine se mai schimbă de-a lungul timpului, pentru că îmbătrânești, înveți, experimentezi diferite lucruri. Când ești tânăr faci alte chestii. Deci nu simt că am trecut printr-o schimbare atât de mare. Dar este dificil să te analizezi singur, pentru că așa trăiești zi de zi și nu ajungi să iți pui astfel de întrebări.”

  „Iceman” este adesea apreciat pentru felul său direct de a răspunde la întrebări și pentru naturalețea pe care o afișează în timpul interviurilor. El simte că deși s-a dezvoltat de-a lungul timpului, per total, este același om.

  „Probabil că atunci când treci de vârsta de 20 de ani, te schimbi într-un fel, dar sunt cine sunt și sunt fericit cu viața mea. În ceea ce mă privește, e dificil să mă pronunț. Poate că trebuie să întrebați pe cineva din exterior dacă m-am schimbat, sau nu. Lumea s-a schimbat mult de când aveam 20. Iar asta schimbă și oamenii…”, a declarat Raikkonen.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss