More

  Latest Posts

  Stroll va debuta pentru Force India la testarea din Abu Dhabi

  Lance Stroll este stabilit să aibă parte de prima sesiune alături de Racing Point Force India în perioada de testare din post-sezonul F1 la Abu Dhabi.

  Transferul canadianului de la Williams la Force India pentru 2019 nu a fost confirmat în mod oficial încă, dar preluarea echipei bazate în Silverstone de tatăl acestuia a ajutat să completeze speculațiile.

  Cei de la Force India nu se grăbesc să facă un anunț oficial în legătură cu transferul lui Stroll, așteptând ca viitorul actualului pilot, Esteban Ocon, să fie rezolvat, echipa însă spune că vrea să îl vadă pe francez în mașină pentru testul de la Yas Marina, care va evalua pneurile pentru 2019.

  Șeful echipei, Otmar Szafnauer a spus: „Cred că Abu Dhabi este momentul ideal de a avea cel de-al doilea pilot în mașină pentru a câștiga experiență/

  „Testul de la Abu Dhabi este în întregime pentru anul viitor. Cu toate că este în mașina de anul acesta, este cu pneurile de anul viitor, deci este în totalitate spre a înțelege pneurile sezonului următor.”

  Întrebat dacă este vreo șansă de a nu îl vedea pe Stroll alături de echipă la Abu Dhabi acesta a spus: „Nu cred, dar nu cred că este nici un motiv pentru grabă.

  „Este totul din curtoazie pentru Esteban, până el va ști ce va face pe viitor. Ar fi bine ca Esteban să își anunțe viitorul.”

  Întrebat dacă Ocon va rămâne în mașină până la sfârșitul sezonului, Szafnaure a spus că: „Da, cu siguranță. Nu este nici un motiv pentru a proceda altfel.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss