GP24 Media

LATEST POSTS

Stroll va debuta pentru Force India la testarea din Abu Dhabi

Vizualizări: 11192

Lance Stroll este stabilit să aibă parte de prima sesiune alături de Racing Point Force India în perioada de testare din post-sezonul F1 la Abu Dhabi.

Transferul canadianului de la Williams la Force India pentru 2019 nu a fost confirmat în mod oficial încă, dar preluarea echipei bazate în Silverstone de tatăl acestuia a ajutat să completeze speculațiile.

Cei de la Force India nu se grăbesc să facă un anunț oficial în legătură cu transferul lui Stroll, așteptând ca viitorul actualului pilot, Esteban Ocon, să fie rezolvat, echipa însă spune că vrea să îl vadă pe francez în mașină pentru testul de la Yas Marina, care va evalua pneurile pentru 2019.

Șeful echipei, Otmar Szafnauer a spus: „Cred că Abu Dhabi este momentul ideal de a avea cel de-al doilea pilot în mașină pentru a câștiga experiență/

„Testul de la Abu Dhabi este în întregime pentru anul viitor. Cu toate că este în mașina de anul acesta, este cu pneurile de anul viitor, deci este în totalitate spre a înțelege pneurile sezonului următor.”

Întrebat dacă este vreo șansă de a nu îl vedea pe Stroll alături de echipă la Abu Dhabi acesta a spus: „Nu cred, dar nu cred că este nici un motiv pentru grabă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Este totul din curtoazie pentru Esteban, până el va ști ce va face pe viitor. Ar fi bine ca Esteban să își anunțe viitorul.”

Întrebat dacă Ocon va rămâne în mașină până la sfârșitul sezonului, Szafnaure a spus că: „Da, cu siguranță. Nu este nici un motiv pentru a proceda altfel.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES