Latest Posts

Stroll spune că P9 a fost cel mai bun rezultat posibil în Turcia

Vizualizări: 11520

Lance Stroll a câștigat două puncte în Turcia, un P9 sigilat cu o pasă târzie pe lângă Esteban Ocon de la Alpine F1 – și pilotul Aston Martin F1 a spus că nu ar fi putut obține mai mult la Istanbul Park.

Începând cu un P7 solid, Lance Stroll a ieșit pe locul 11 după o oprire lentă la boxe, dar a recuperat două locuri în a doua etapă a cursei – în detrimentul lui Daniel Ricciardo de la McLaren F1 și al lui Esteban Ocon de la Alpine F1 – pentru a obține în cele din urmă P9 cu cinci tururi rămase până la final și ia încă două puncte pentru Aston Martin F1.

După cursă, el a spus: „Da, cred că a fost un efort bun. Condițiile au fost foarte dificile și am făcut o treabă foarte bună. Nu am avut cel mai rapid pit stop, așa că poate l-am fi putut provoca pe Carlos Sainz – dar cred că a fost puțin mai rapid decât noi astăzi. Da, uitându-mă înapoi, cred că am scos aproape totul din asta.”

Directorul echipei Otmar Szafnauer l-a lăudat pe Lance Stroll pentru ritmul său în condiții umede și alunecoase duminică, adăugând că a adus acasă puncte utile pentru echipă, după ce coechipierul său, Sebastian Vettel, a pierdut locuri din cauza unei încercări de a lua anvelope slick în turul 36, terminând în cele din urmă P18.

Stroll

Lance Stroll a condus superb în condiții incredibil de dificile și, în ciuda unei opriri lente la boxe, a obținut astfel două puncte valoroase ca rezultat al excelentului său loc P9″, a spus Szafnauer.

„Și Sebastian Vettel a început bine și a alergat într-o poziție solidă în top 10 în prima jumătate a cursei, dar a luat apoi un pariu de schimbare a anvelopelor medii, care nu a funcționat – nu avea nicio aderență. Următorul tur, în consecință, a trebuit să se întoarcă pentru intermediare, dar până în acel moment cursa lui fusese compromisă prea sever pentru ca o finalizare în puncte să fie o posibilitate.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„A fost unul dintre acele lucruri: un joc care pur și simplu nu a dat roade, așa se întâmplă uneori când condițiile sunt atât de dificile”, a conchis șeful Aston Martin.

Aston Martin nu a reușit să înscrie puncte în weekend-uri consecutive de la întinderea de patru curse de la Monaco la Stiria și să stea pe locul șapte în campionat cu 61 de puncte înaintea Marelui Premiu al Statelor Unite.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss