More

  Latest Posts

  Stroll și Tsunoda vor începe GP-ul din Mexico City din spatele grilei, după ce au luat noi piese pentru unităţile de putere

  Lance Stroll de la Aston Martin și Yuki Tsunoda de la AlphaTauri sunt gata să înceapă Marele Premiu din Mexico City din spatele grilei după ce au luat piese noi de la furnizorii lor de motoare înainte de cursa din acest weekend.

  Stroll și-a depășit acum alocarea următoarelor părți ale unității de putere Mercedes: motor cu ardere internă (ICE), turbo, MGU-H și electronică de control. Are și o a patra evacuare, unul dintre cele opt sisteme permise în acest sezon.

  Cât despre Tsunoda, el are o nouă Honda ICE, turbo, MGU-H și MGU-K. El și-a depășit alocarea tuturor acestor piese, cu un al șasea eșapament nou.

  Prin urmare, ambii piloți vor trebui să înceapă GP-ul din Mexico City din spatele grilei odată ce penalizările vor fi aplicate.

  Stroll

  Sergio Perez de la Red Bull a luat un nou eșapament Honda pentru cursa de acasă, dar fiind a șasea sa, nu va primi o penalizare.

  În ceea ce privește Mercedes, directorul lor de echipă, Toto Wolff, a recunoscut în Statele Unite că „suferim din cauza fiabilității motorului în acest an” – și au existat îngrijorări ca protagonistul campionatului Lewis Hamilton să fie forțat să ia un nou PU în acest weekend, dar până acum încă mai conduce a patra unitate a anului.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss