Latest Posts

Stroll și Tsunoda vor începe GP-ul din Mexico City din spatele grilei, după ce au luat noi piese pentru unităţile de putere

Vizualizări: 13689

Lance Stroll de la Aston Martin și Yuki Tsunoda de la AlphaTauri sunt gata să înceapă Marele Premiu din Mexico City din spatele grilei după ce au luat piese noi de la furnizorii lor de motoare înainte de cursa din acest weekend.

Stroll și-a depășit acum alocarea următoarelor părți ale unității de putere Mercedes: motor cu ardere internă (ICE), turbo, MGU-H și electronică de control. Are și o a patra evacuare, unul dintre cele opt sisteme permise în acest sezon.

Cât despre Tsunoda, el are o nouă Honda ICE, turbo, MGU-H și MGU-K. El și-a depășit alocarea tuturor acestor piese, cu un al șasea eșapament nou.

Prin urmare, ambii piloți vor trebui să înceapă GP-ul din Mexico City din spatele grilei odată ce penalizările vor fi aplicate.

Stroll și Tsunoda vor începe GP-ul din Mexico City din spatele grilei, după ce au luat noi piese pentru unităţile de putere

Sergio Perez de la Red Bull a luat un nou eșapament Honda pentru cursa de acasă, dar fiind a șasea sa, nu va primi o penalizare.

În ceea ce privește Mercedes, directorul lor de echipă, Toto Wolff, a recunoscut în Statele Unite că „suferim din cauza fiabilității motorului în acest an” – și au existat îngrijorări ca protagonistul campionatului Lewis Hamilton să fie forțat să ia un nou PU în acest weekend, dar până acum încă mai conduce a patra unitate a anului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss