More

  Latest Posts

  Stroll nu ia parte în FP3 din cauza unor probleme medicale

  Pilotul Racing Point, Lance Stroll nu a ieșit pe circuit în FP3, astăzi la Nurburgring, din cauza unor probleme medicale. Echipa a spus că va lua o decizie la finalul sesiunii, în legătură cu distribuția pentru calificări. Nico Hulkenberg, care se află deja în Germania, a fost chemat pe circuit, pentru a-l putea înlocui pe Stroll, dacă va fi nevoie.

  Racing Point a făcut o declarație: „Lance nu se simte foarte bine în această dimineața, de aceea nu va participa în ultima sesiune de antrenamente libere. Starea lui va fi evaluată, iar echipa va lua o decizie, în ceea ce privește calificările.”

  Hulkenberg a ieșit pe circuit în locul lui Sergio Perez, atunci când acesta a fost infectat cu noul coronavirus, la GP-ul aniversar din Marea Britanie. Nu a mai putut însă, să ia parte la cursă, după ce a intervenit o problemă de ultim moment cu motorul. Hulk va putea ieși pe circuit în calificări, deoarece acestea vor fi înregistrate și că antrenamente.

  O situație similară a avut loc în Ungaria, în 2017, când Paul di Resta a ieșit pe pistă în monopostul Williams al lui Felipe Massa, deoarece acesta nu era capabil să conducă.

  Hulkenberg cunoaște foarte bine circuitul, deoarece a luat parte la ultimul GP susținut aici în 2013, și a testat un bolid GT, acum câteva luni. Situația acum este mai complicată deoarece, va trebui să aibă un test COVID-19, negativ, ca să aibe permisiunea să intre în padoc.

  Se știe că pilotul german trebuia să vină pe circuit pentru câteva interviuri, ceea ce înseamnă că probabil are deja testul făcut. Daca i se cere să iasă pe pistă, atunci va avea foarte puțin timp de pregătire, dar măcar echipa va reuși să ajusteze cockpit-ul pentru setările potrivite lui.

  Absența lui Stroll din FP3, va influența negativ și weekend-ul lui Perez. Cum ziua de vineri a fost compromisă, astăzi trebuiau să se împartă pneurile între cei doi piloți pentru a testa comportamentul lor pe acest circuit.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss