Latest Posts

Stroll nu ia parte în FP3 din cauza unor probleme medicale

Vizualizări: 10132

Pilotul Racing Point, Lance Stroll nu a ieșit pe circuit în FP3, astăzi la Nurburgring, din cauza unor probleme medicale. Echipa a spus că va lua o decizie la finalul sesiunii, în legătură cu distribuția pentru calificări. Nico Hulkenberg, care se află deja în Germania, a fost chemat pe circuit, pentru a-l putea înlocui pe Stroll, dacă va fi nevoie.

Racing Point a făcut o declarație: „Lance nu se simte foarte bine în această dimineața, de aceea nu va participa în ultima sesiune de antrenamente libere. Starea lui va fi evaluată, iar echipa va lua o decizie, în ceea ce privește calificările.”

Hulkenberg a ieșit pe circuit în locul lui Sergio Perez, atunci când acesta a fost infectat cu noul coronavirus, la GP-ul aniversar din Marea Britanie. Nu a mai putut însă, să ia parte la cursă, după ce a intervenit o problemă de ultim moment cu motorul. Hulk va putea ieși pe circuit în calificări, deoarece acestea vor fi înregistrate și că antrenamente.

O situație similară a avut loc în Ungaria, în 2017, când Paul di Resta a ieșit pe pistă în monopostul Williams al lui Felipe Massa, deoarece acesta nu era capabil să conducă.

Hulkenberg cunoaște foarte bine circuitul, deoarece a luat parte la ultimul GP susținut aici în 2013, și a testat un bolid GT, acum câteva luni. Situația acum este mai complicată deoarece, va trebui să aibă un test COVID-19, negativ, ca să aibe permisiunea să intre în padoc.

Se știe că pilotul german trebuia să vină pe circuit pentru câteva interviuri, ceea ce înseamnă că probabil are deja testul făcut. Daca i se cere să iasă pe pistă, atunci va avea foarte puțin timp de pregătire, dar măcar echipa va reuși să ajusteze cockpit-ul pentru setările potrivite lui.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Absența lui Stroll din FP3, va influența negativ și weekend-ul lui Perez. Cum ziua de vineri a fost compromisă, astăzi trebuiau să se împartă pneurile între cei doi piloți pentru a testa comportamentul lor pe acest circuit.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss