Latest Posts

Stroll incapabil să conducă pentru că „nu putea să se dea jos de pe toaletă”

Vizualizări: 10225

Șeful Racing Point F1, Otmar Szafnauer, spune că Lance Stroll a trebuit să rateze FP3 la Nurburgring – și ulterior restul weekendului GP-ului Eifel – pentru că „nu a putut să coboare de pe toaletă”. Szafnauer spune că Stroll nu se simțise bine în zilele de după GP-ul rus, iar apoi a avut stomacul deranjat în Germania joi seară. Monopostul lui Stroll a rămas în garaj în timpul FP3, dar pilotul de rezervă Nico Hulkenberg a sosit la timp pentru a-l conduce în sesiunea de calificare.

„Nu s-a simțit grozav din Rusia”, a explicat Szafnauer. „Cred că a răcit puțîn. La început ne-am gândit: „Ei bine, ar fi bine să fii testat pentru virus.” L-am testat de mai multe ori, inclusiv testul pre-eveniment pentru această cursă. Și a revenit negativ de trei sau patru ori. Nu are simptomele clasice COVID-19, doar că nu se simte bine.”

„Și aseară a avut stomacul deranjat. Așa că a fost tot timpul la toaletă. Și el a spus: „Am pierdut multe lichide și nu pot să cobor de pe toaletă suficient de mult timp pentru a intra în monopost.” Nu știu dacă a mâncat ceva rău sau dacă este un virus intestinal. El a spus doar: „Nu mă simt ok. Aș prefera să mă odihnesc și să mă pregătesc pentru etapele următoare.”

„Speram că se va îmbunătăți starea să. Avea un fel de simptome asemănătoare gripei. Pur și simplu nu era bine și nu putea face exerciții fizice, așa că acum, cu orice a mâncat sau cu o viroză intestinală, a spus: „Nu pot să fac asta.” Avem un doctor care îl îngrijește și când este în stare să plece, se va duce acasă.”

Szafnauer a adăugat: „Cu treizeci de minute înainte de FP3, el încă se gândea:„ Vreau să fac acest lucru. ”Dar apoi a realizat:„ Ei bine, dacă nu mă voi face mai bine, atunci trebuie să mă calific și să intru în cursă.” Și este cursa la care nu aștepta cu nerăbdare să ajungă, în starea în care se afla.”

“Sperase să poată coborî de pe toaletă și să participe. Dar mai erau 30 de minute până la FP3. Altfel, l-am fi sunat pe Hulkenberg cu o zi mai devreme, iar el ar fi ajuns la timp pentru sesiunea de antrenamente. ”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss