More

  Latest Posts

  Stroll incapabil să conducă pentru că „nu putea să se dea jos de pe toaletă”

  Șeful Racing Point F1, Otmar Szafnauer, spune că Lance Stroll a trebuit să rateze FP3 la Nurburgring – și ulterior restul weekendului GP-ului Eifel – pentru că „nu a putut să coboare de pe toaletă”. Szafnauer spune că Stroll nu se simțise bine în zilele de după GP-ul rus, iar apoi a avut stomacul deranjat în Germania joi seară. Monopostul lui Stroll a rămas în garaj în timpul FP3, dar pilotul de rezervă Nico Hulkenberg a sosit la timp pentru a-l conduce în sesiunea de calificare.

  „Nu s-a simțit grozav din Rusia”, a explicat Szafnauer. „Cred că a răcit puțîn. La început ne-am gândit: „Ei bine, ar fi bine să fii testat pentru virus.” L-am testat de mai multe ori, inclusiv testul pre-eveniment pentru această cursă. Și a revenit negativ de trei sau patru ori. Nu are simptomele clasice COVID-19, doar că nu se simte bine.”

  „Și aseară a avut stomacul deranjat. Așa că a fost tot timpul la toaletă. Și el a spus: „Am pierdut multe lichide și nu pot să cobor de pe toaletă suficient de mult timp pentru a intra în monopost.” Nu știu dacă a mâncat ceva rău sau dacă este un virus intestinal. El a spus doar: „Nu mă simt ok. Aș prefera să mă odihnesc și să mă pregătesc pentru etapele următoare.”

  „Speram că se va îmbunătăți starea să. Avea un fel de simptome asemănătoare gripei. Pur și simplu nu era bine și nu putea face exerciții fizice, așa că acum, cu orice a mâncat sau cu o viroză intestinală, a spus: „Nu pot să fac asta.” Avem un doctor care îl îngrijește și când este în stare să plece, se va duce acasă.”

  Szafnauer a adăugat: „Cu treizeci de minute înainte de FP3, el încă se gândea:„ Vreau să fac acest lucru. ”Dar apoi a realizat:„ Ei bine, dacă nu mă voi face mai bine, atunci trebuie să mă calific și să intru în cursă.” Și este cursa la care nu aștepta cu nerăbdare să ajungă, în starea în care se afla.”

  “Sperase să poată coborî de pe toaletă și să participe. Dar mai erau 30 de minute până la FP3. Altfel, l-am fi sunat pe Hulkenberg cu o zi mai devreme, iar el ar fi ajuns la timp pentru sesiunea de antrenamente. ”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss