Latest Posts

Stroll a testat pozitiv pentru COVID-19 în GP-ul Eifel

Vizualizări: 10382

Lance Stroll a dezvăluit faptul că testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv, imediat după GP-ul Eifel. Pilotul Racing Point nu a luat parte la eveniment, din cauza virozei: „Vreau doar să vă anunț că am fost testat pozitiv după weekend-ul din Germania. Acum mă simt foarte bine și am și câteva teste negative.”

Stroll a decis să nu participe la ultima cursă, cu 30 de minute înainte de FP3, sâmbăta dimineața. Aceea a fost prima dată când piloții au avut ocazia să iasă pe circuit, în acel weekend, după ce, sesiunile de vineri au fost oprite de vremea rea.

„Să vă explic ce s-a întâmplat, am ajuns la Nurburgring, după ce am testat negativ. Sâmbăta dimineața nu m-am simțit bine și am avut probleme cu stomacul. Am urmat protocolul FIA și m-am autoizolat, și nu am mai intrat în padoc. Nu eram capabil să concurez așa că am plecat acasă, duminică dimineața. Pentru că mă simțeam rău în continuare, am mai făcut un test pentru Covid și a doua zi a revenit pozitiv. Deci am stat în casă, în autoizolare pentru 10 zile.”

„Din fericire nu am avut simptome grave. M-am testat din nou luni și rezultatul a fost negativ. Mă simt excelent și abia aștept să revăd echipa și să ies pe circuit în Portugalia.”

CEO-ul Racing Point, Otmar Szafnauer, a spus în timpul GP-ului Eifel că Stroll a început să se simtă rău, din Rusia, din cursa de la Sochi, care a avut loc în 27 septembrie.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss