More

  Latest Posts

  Stroll a testat pozitiv pentru COVID-19 în GP-ul Eifel

  Lance Stroll a dezvăluit faptul că testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv, imediat după GP-ul Eifel. Pilotul Racing Point nu a luat parte la eveniment, din cauza virozei: „Vreau doar să vă anunț că am fost testat pozitiv după weekend-ul din Germania. Acum mă simt foarte bine și am și câteva teste negative.”

  Stroll a decis să nu participe la ultima cursă, cu 30 de minute înainte de FP3, sâmbăta dimineața. Aceea a fost prima dată când piloții au avut ocazia să iasă pe circuit, în acel weekend, după ce, sesiunile de vineri au fost oprite de vremea rea.

  „Să vă explic ce s-a întâmplat, am ajuns la Nurburgring, după ce am testat negativ. Sâmbăta dimineața nu m-am simțit bine și am avut probleme cu stomacul. Am urmat protocolul FIA și m-am autoizolat, și nu am mai intrat în padoc. Nu eram capabil să concurez așa că am plecat acasă, duminică dimineața. Pentru că mă simțeam rău în continuare, am mai făcut un test pentru Covid și a doua zi a revenit pozitiv. Deci am stat în casă, în autoizolare pentru 10 zile.”

  „Din fericire nu am avut simptome grave. M-am testat din nou luni și rezultatul a fost negativ. Mă simt excelent și abia aștept să revăd echipa și să ies pe circuit în Portugalia.”

  CEO-ul Racing Point, Otmar Szafnauer, a spus în timpul GP-ului Eifel că Stroll a început să se simtă rău, din Rusia, din cursa de la Sochi, care a avut loc în 27 septembrie.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss