GP24 Media

LATEST POSTS

Stoffel Vandoorne îl va avea co-echipier pe Gary Paffett la HWA Racelab

Vizualizări: 19428

Actualul pilot McLaren Formula 1, Stoffel Vandoorne, a fost confirmat ca și co-echipierul campionului proaspăt încoronat de DTM, Gary Paffett la HWA Racelab.

Vandoorne, în vârstă de 26 de ani, și-a făcut debutul F1 în 2016, înlocuindu-l pe Fernando Alonso, care era accidentat, la marele premiu din Bahrain, unde a reușit să câștige puncte la debutul său în categorie.

Urmând anunțul retragerii lui Jenson Button mai târziu în 2016, a fost confirmat că Vandoorne va fi partenerul lui Alonso la echipă în următorul sezon.

A avut un sezon de începător destul de încurajator în 2017, cu momente de sclipire si viteză, însă, Vandoorne nu a avut cele mai bune rezultate în campania de anul acesta, în 2018, reușind să strângă doar 8 puncte, pe lângă cele 50 ale lui Alonso, rezultatul fiind că pilotul Belgian a fost înlocuit de Lando Norris la McLaren pentru sezonul următor.

Alăturându-se FE, Vandoorne este al 21-lea pilot F1 care să se alăture sportului de monoposturi electrice.

„Astăzi, un nou campionat, o nouă provocare și o echipă nouă pentru mine au fost anunțate: Îmi voi face deubtul Formula E în sezonul 2018/19 ca membru al echipei HWA RACELAB,” declară Vandoorne.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Sunt onorat că HWA m-au vrut în programa lor Formula E: HWA Sunt o echioă grozavă cu o istorie lungă și de succes în motorsport.

„Toți oamenii pe care i-am cunoscut până acum sunt foarte pasionați. De asemenea este grozav să lucrez alături de un pilot atât de experimentat precum Gary Paffet, noul campion DTM.

„Sunt destul de sigur că vom avea lucruri de învățat unul de la celălalt pe parcursul sezonului. Cu toate că suntem amândoi noi în seria aceasta, nu mă îndoiesc că ne vom adapta. Însă, nu va fi ușor.

„Obiectivul meu este să fiu competitiv în această serie cât mai rapid și să creez o impresie bună.

„În același timp aș vrea să le mulțumesc tuturor celor de la McLaren pentru suportul acordat în ultimii șapte ani, încă din zilele de juniori, până la cele două sezoane ca pilot de testare și, în sfârșit, ca pilot F1.”

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES