More

  Latest Posts

  Stephane Peterhansel și Carlos Sainz rămân la X-raid Mini în 2021

  Carlos Sainz și Stephane Peterhansel rămân la X-raid Mini pentru raliul Dakar-ului în 2021. Aceasta va fi cea de-a 3-a colaborare consecutivă cu Mini, cei doi s-au alăturat echipei în 2019, după retragerea celor de la Peugeot. Sainz și Peterhansel vor conduce modelul Mini JCW Buggies.

  Sainz a câștigat cea de-a 42-a ediție a raliului din Dakar în ianuarie, obținând prima victorie pentru Mini de la cele 4 triumfuri consecutive avute din 2012 până în 2015.

  „Abia aștept concurez împreună cu X-raid la următorul Dakar. Sigur voi încerca îmi apăr victoria de anul acesta”, a spus Sainz. „Acum a trecut ceva timp, trebuie menționez asta este unul dintre câștigurile de care sunt cel mai mândru. Următorul raliu va fi cu siguranță un alt eveniment grandios-după experiența de anul acesta- poate chiar mai bine.”

  În ceea ce privește Mini JCW Buggy, în ciuda vremurilor dificile, am reușit aducem câteva îmbunătățiri. Echipa a făcut o treabă excepțională și cred devenim din ce în ce mai buni.”

  Aștept cu nerăbdare fac parte din X-raid din nou la următorul Dakar. Nu l-am putut câștiga pe ultimul, dar am rămas cu câteva amintiri frumoase: spiritul de echipă a fost minunat și Buggy-ul a fost excepțional de condus”, a spus Peterhansel.

  „Am fost fericit cu locul 3. Încă sunt motivat- poate chiar mai mult ca deobicei, deoarece știu Buggy-ul este și mai bun. Am un nou copilot-Edouard. Are potențial. Abia aștept ajung și în Arabia Saudită– peisajul e de-a dreptul superb.”

  X-raid a spus a reușit aducă update-uri pe Mini Buggy în 2020, în ciuda situației cu virusul, iar Sainz și Peterhansel au putut testeze la final de august. Echipa își va face apariția cu piloții fabricii în raliul Andaluziei luna aceasta, în timp ce continuă pregătirile pentru Dakar-ul următor.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss