Latest Posts

Stephane Peterhansel și Carlos Sainz rămân la X-raid Mini în 2021

Vizualizări: 17590

Carlos Sainz și Stephane Peterhansel rămân la X-raid Mini pentru raliul Dakar-ului în 2021. Aceasta va fi cea de-a 3-a colaborare consecutivă cu Mini, cei doi s-au alăturat echipei în 2019, după retragerea celor de la Peugeot. Sainz și Peterhansel vor conduce modelul Mini JCW Buggies.

Sainz a câștigat cea de-a 42-a ediție a raliului din Dakar în ianuarie, obținând prima victorie pentru Mini de la cele 4 triumfuri consecutive avute din 2012 până în 2015.

„Abia aștept concurez împreună cu X-raid la următorul Dakar. Sigur voi încerca îmi apăr victoria de anul acesta”, a spus Sainz. „Acum a trecut ceva timp, trebuie menționez asta este unul dintre câștigurile de care sunt cel mai mândru. Următorul raliu va fi cu siguranță un alt eveniment grandios-după experiența de anul acesta- poate chiar mai bine.”

Stephane Peterhansel și Carlos Sainz rămân la X-raid Mini în 2021

În ceea ce privește Mini JCW Buggy, în ciuda vremurilor dificile, am reușit aducem câteva îmbunătățiri. Echipa a făcut o treabă excepțională și cred devenim din ce în ce mai buni.”

Aștept cu nerăbdare fac parte din X-raid din nou la următorul Dakar. Nu l-am putut câștiga pe ultimul, dar am rămas cu câteva amintiri frumoase: spiritul de echipă a fost minunat și Buggy-ul a fost excepțional de condus”, a spus Peterhansel.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Stephane Peterhansel și Carlos Sainz rămân la X-raid Mini în 2021

„Am fost fericit cu locul 3. Încă sunt motivat- poate chiar mai mult ca deobicei, deoarece știu Buggy-ul este și mai bun. Am un nou copilot-Edouard. Are potențial. Abia aștept ajung și în Arabia Saudită– peisajul e de-a dreptul superb.”

X-raid a spus a reușit aducă update-uri pe Mini Buggy în 2020, în ciuda situației cu virusul, iar Sainz și Peterhansel au putut testeze la final de august. Echipa își va face apariția cu piloții fabricii în raliul Andaluziei luna aceasta, în timp ce continuă pregătirile pentru Dakar-ul următor.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss