Latest Posts

Steiner susține ideea curselor sprint dacă au efect real asupra spectacolului

Vizualizări: 9906

Gunther Steiner este ultimul dintre cei care și-au exprimat opinia față de cursele sprint și ideea de a fi introduse în Formula 1. Cunoscut ca fiind un personaj vocal, italianul susține că va fi primul care va comenta asupra noii idei dacă nu va avea efectul scontat asupra spectacolul.

Team principalul a vorbit despre ideea curselor sprint imediat după lansarea noului monopost al echipei Haas. “Cred că întotdeauna trebuie să încercăm chestii noi, dar, de asemenea, să nu ne dăm la o parte în a spune dacă aceste idei nu funcționează.” a declarat oficialul echipei americane.

“Trebuie să vedem dacă lucrurile funcționează. Dacă nu, nu trebuie să ne încăpățânăm și trebuie să revizuim din noul formatul. Personal, nu cred că avem nimic de câștigat prea mult. Aș vrea să văd cum reacționează fanii la această idee. Scurt spus, sunt deschis la această idee, n-am nimic împotriva ei.” a continuat Steiner.

Cunoscut ca fiind un om direct, Steiner a susținut că dacă ideea cu cursele sprint nu va funcționa, ea ar trebui eliminată. “Dacă ne dăm seama că nu aduce nimic nou acest format, nu ar trebui să ne fie teamă să spunem nu și să reluăm discuțiile pentru un alt format.” a concluzionat oficialul italian.

Gunther Steiner este un om cu o bogată experiență în Formula 1. În trecut, el a fost team principalul echipei Jaguar, iar, începând cu 2016, ocupă aceeași funcție în cadrul echipei Haas. Sub bagheta sa, în 2021, Mick Schumacher și Nikita Mazepin își vor face debutul absolut în Formula 1.

Sursa: Motorsport Week
Photocredit: Haas
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Week

Latest Posts

Don't Miss