More

  Latest Posts

  Steiner susține ideea curselor sprint dacă au efect real asupra spectacolului

  Gunther Steiner este ultimul dintre cei care și-au exprimat opinia față de cursele sprint și ideea de a fi introduse în Formula 1. Cunoscut ca fiind un personaj vocal, italianul susține că va fi primul care va comenta asupra noii idei dacă nu va avea efectul scontat asupra spectacolul.

  Team principalul a vorbit despre ideea curselor sprint imediat după lansarea noului monopost al echipei Haas. “Cred că întotdeauna trebuie să încercăm chestii noi, dar, de asemenea, să nu ne dăm la o parte în a spune dacă aceste idei nu funcționează.” a declarat oficialul echipei americane.

  “Trebuie să vedem dacă lucrurile funcționează. Dacă nu, nu trebuie să ne încăpățânăm și trebuie să revizuim din noul formatul. Personal, nu cred că avem nimic de câștigat prea mult. Aș vrea să văd cum reacționează fanii la această idee. Scurt spus, sunt deschis la această idee, n-am nimic împotriva ei.” a continuat Steiner.

  Cunoscut ca fiind un om direct, Steiner a susținut că dacă ideea cu cursele sprint nu va funcționa, ea ar trebui eliminată. “Dacă ne dăm seama că nu aduce nimic nou acest format, nu ar trebui să ne fie teamă să spunem nu și să reluăm discuțiile pentru un alt format.” a concluzionat oficialul italian.

  Gunther Steiner este un om cu o bogată experiență în Formula 1. În trecut, el a fost team principalul echipei Jaguar, iar, începând cu 2016, ocupă aceeași funcție în cadrul echipei Haas. Sub bagheta sa, în 2021, Mick Schumacher și Nikita Mazepin își vor face debutul absolut în Formula 1.

  Sursa: Motorsport Week

  Photocredit: Haas


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss