Latest Posts

Steiner spune că îl poate controla pe Mazepin

Vizualizări: 10842

Directorul echipei Haas F1, simte că va fi în stare să îl „țină sub control” pe viitorul pilot al formației, Nikita Mazepin, care de curând a fost implicat într-un scandal pe rețelele sociale – a postat un video în care afișa un comportament indecent, împreună cu o femeie.

Tânărul de 21 de ani, intră în Formula 1, cu o reputație destul de șifonată, nu doar din cauza că tatăl său este un miliardar rus controversat, ci și după ce a afișat în numeroase rânduri comportament lipsit de tact, ori profesionalism.

În 2016, a intrat de asemenea în ochiul publicului, după ce i-a dat un pumn lui Callum Illot. Recent, în Bahrain, la ultima etapă din F2, a fost penalizat pentru că a utilizat manevre periculoase în timpul cursei, care ar fi putut pune viața rivalilor săi în pericol. Mai ales după apariția acelui video, Haas a primit numeroase mesaje și petiții, în care fanii cereau concedierea lui Mazepin, înainte ca acesta să fi apucat să debuteze în F1.

Guenther Steiner a declarat: „Știm cam ce se întâmplă cu Nikita, iar eu cred că îl pot ține sub control. Mă uit doar la performanța sa și în ceea ce privește alte probleme, putem să îl ajutăm. Trebuie doar să fim siguri că nu continuă să facă aceste lucruri și să îl ghidăm în direcția potrivită.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss