More

  Latest Posts

  Steiner spune că îl poate controla pe Mazepin

  Directorul echipei Haas F1, simte că va fi în stare să îl „țină sub control” pe viitorul pilot al formației, Nikita Mazepin, care de curând a fost implicat într-un scandal pe rețelele sociale – a postat un video în care afișa un comportament indecent, împreună cu o femeie.

  Tânărul de 21 de ani, intră în Formula 1, cu o reputație destul de șifonată, nu doar din cauza că tatăl său este un miliardar rus controversat, ci și după ce a afișat în numeroase rânduri comportament lipsit de tact, ori profesionalism.

  În 2016, a intrat de asemenea în ochiul publicului, după ce i-a dat un pumn lui Callum Illot. Recent, în Bahrain, la ultima etapă din F2, a fost penalizat pentru că a utilizat manevre periculoase în timpul cursei, care ar fi putut pune viața rivalilor săi în pericol. Mai ales după apariția acelui video, Haas a primit numeroase mesaje și petiții, în care fanii cereau concedierea lui Mazepin, înainte ca acesta să fi apucat să debuteze în F1.

  Guenther Steiner a declarat: „Știm cam ce se întâmplă cu Nikita, iar eu cred că îl pot ține sub control. Mă uit doar la performanța sa și în ceea ce privește alte probleme, putem să îl ajutăm. Trebuie doar să fim siguri că nu continuă să facă aceste lucruri și să îl ghidăm în direcția potrivită.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss