GP24 Media

LATEST POSTS

Steiner: Problemele mecanice trebuie să înceteze

Vizualizări: 27219

Șeful echipei Haas, Guenther Steiner a transmis echipei sale mesajul „scăpați de problemele astea” după ce mașina lor s-a oprit pe circuit nu o dată, nu de două ori, ci de trei ori în decurusul celei de-a treia zi de testare de la Barcelona.

Echipa americană a confirmat că două dintre cele trei probleme au fost cauzate de o problemă cu o bobină de igniție, o oprire având loc în timp ce Pietro Fittipaldi, pilotul de developare al echipei Haas era în mașină, iar ce-a de-a doua având loc în timpul ieșirii lui Romain Grosjean. O a treia problemă a avut loc cu doar cinci minute de finalul sesiunii.

Cu toate că Steiner acceptă faptul că acest gen de problemă trebuie rezolvată în timpul testării de pre-sezon, șeful este frustrat de pierderea de timp prețios pe circuit de care a suferit echipa sa, reușind să completeze doar 117 tururi de-a lungul zilei între cei doi piloți.

„Astăzi am avut parte de mult prea multe opriri pe circuit, trebuie să scăpăm de aceste probleme.

„Am reușit să strângem o distanță cât de cât ok la sfârșitul zilei. Continuăm să învățăm, dar vrem să accelerăm procesul de a ne pregăti pentru Marele Premiu al Australiei.”

Romain Grosjean a adăugat: „Nu a fost o zi atât de rea să fiu sincer. Da, a trebuit să revenim de câteva ori cu mașina în spatele camionetei dar asta e parte din procesul de testare. Să aflăm unde sunt limitele și ce putem face mai bine cu mașina.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Nu este ideal, aș fi vrut să conduc mai mult, dar cu cât conducem mai mult, cu atât mai mult mașina devine mai bună. Sentimentul din mașină este bun.

„Am făcut pași pozitivi de când am condus Luni, eram deja fericit atunci și sunt chiar mai fericit acum. Ne apropiem. Sunt mulțumit de toată munca depusă.”

Șeful echipei de asemenea i-a acordat credit lui Fittipaldi pentru munca sa de dimineață. Acesta fiind nevoit să îl înlocuiască pe Kevin Magnussen, care a fost forțat în afara sesiunii din cauza unei probleme cu scaunul său.

„A fost o dimineață de testare destul de bună pentru Pietro, a completat câteva tururi bune. Am avut în schimb o mică problemă, dar, a reventi pe circuti și a continuat programul. A făcut o treabă bună.

„Este destul de impresionant, să vină în acest mediu, cu toți ochii pe el și să ofere o performanță atât de matură în testare. Îi mulțumim sincer pentru treaba grozavă pe care a făcut-o.”

Photo-credit: Haas F1

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES