Latest Posts

Steiner îndeamnă fanii să aibe o atitudine mai bună față de Mazepin

Vizualizări: 10018

Gunther Steiner dorește să încheie o dată pentru totdeauna situația controversată care planează în jurul pilotului Haas, Nikita Mazepin. Debutantul își păstrează imaginea din Formula 2, deși va participa în clasa premier a motorsportului. La finalul anului trecut, a fost implicat într-un incident, pe rețelele sociale, care a dăunat mult echipei – au plecat sponsori, iar fanii sunt revoltați.

Mulți oameni semnează încă petiții, pentru a-l da pe Mazepin afară din Formula 1, în mare parte și pentru că ar considera că tatăl său, Dmitry i-a cumpărat locul în formația americană. Cu toate acestea, Steiner spune că incidentul de la care a pornit totul a fost investigat și nu ar fi cazul să se creeze și mai multe povești, pe seama rusului.

„Își recunoaște greșeala”, a declarat Steiner pentru The Sun. „Nu sunt genul de om care să lovească pe cineva, când se află deja în genunchi – asta nu se face. Vorbim despre un tânăr care are nevoie să crească și cu siguranță ne-am ocupat noi de asta și vom continua să o facem.”

„Nu spunem că este ok ce s-a întâmplat și nici nu îl lăsăm să scape basma curată. Îl educăm și îl vom forma mai departe, pentru viitor. Trebuie să ne asigurăm că îi oferim oportunitatea de a învăța ceva din asta, de a se concentra pe curse și să fim siguri că nu vom avea parte de ceva asemănător, altă dată”, spune Guenther Steiner.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss