More

  Latest Posts

  Steiner îndeamnă fanii să aibe o atitudine mai bună față de Mazepin

  Gunther Steiner dorește să încheie o dată pentru totdeauna situația controversată care planează în jurul pilotului Haas, Nikita Mazepin. Debutantul își păstrează imaginea din Formula 2, deși va participa în clasa premier a motorsportului. La finalul anului trecut, a fost implicat într-un incident, pe rețelele sociale, care a dăunat mult echipei – au plecat sponsori, iar fanii sunt revoltați.

  Mulți oameni semnează încă petiții, pentru a-l da pe Mazepin afară din Formula 1, în mare parte și pentru că ar considera că tatăl său, Dmitry i-a cumpărat locul în formația americană. Cu toate acestea, Steiner spune că incidentul de la care a pornit totul a fost investigat și nu ar fi cazul să se creeze și mai multe povești, pe seama rusului.

  „Își recunoaște greșeala”, a declarat Steiner pentru The Sun. „Nu sunt genul de om care să lovească pe cineva, când se află deja în genunchi – asta nu se face. Vorbim despre un tânăr care are nevoie să crească și cu siguranță ne-am ocupat noi de asta și vom continua să o facem.”

  „Nu spunem că este ok ce s-a întâmplat și nici nu îl lăsăm să scape basma curată. Îl educăm și îl vom forma mai departe, pentru viitor. Trebuie să ne asigurăm că îi oferim oportunitatea de a învăța ceva din asta, de a se concentra pe curse și să fim siguri că nu vom avea parte de ceva asemănător, altă dată”, spune Guenther Steiner.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss