More

  Latest Posts

  Steiner este sigur că perechea de la Haas nu va scăpa de sub control

  Guenther Steiner nu crede că vor exista probleme între cei doi debutanți, în ciuda atenției negative de care are parte Nikita Mazepin, după incidentul de pe rețelele sociale. Ba mai mult, săptămâna aceasta, rusul a afirmat că el și Mick Schumacher nu sunt prieteni.

  Directorul echipei Haas, Guenther Steiner nu simte că ar putea apărea o dispută gravă între cei doi piloți: „Competiția te stimulează atâta timp cât este păstrată în direcția pozitivă. Dacă lucrurile scapă de sub control, voi interveni imediat, dar nu cred că va deveni necesar. Am încredere în amândoi.”

  Schumacher este foarte diferit de Mazepin. S-a obișnuit să se țină departe de situațiile controversate. În orice caz, Steiner se așteaptă să vadă un start bun din partea lor, dar este pregătit să tolereze micile greșeli de la început.

  „Sunt convins că în a doua parte a sezonului vom avea doi piloți care știu exact ce au de făcut. Din 2022 vor fi în stare să demonstreze ce pot. Noi trebuie să îi formăm și să le construim un monopost care să le scoată în evidență abilitățile, astfel încât să-și poată lua soarta în propriile mâini.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss