Latest Posts

Steiner – Echipa Haas „nu a renunțat niciodată” în sezonul dificil de F1 din 2021

Vizualizări: 11084

Șeful echipei Haas de Formula 1, Gunther Steiner, spune că este impresionat de felul în care echipa sa „a continuat să lupte” și nu a renunțat niciodată în timpul unui sezon 2021 provocator.

După un sezon 2020 dezastruos, Haas a decis să nu-și dezvolte mașina pentru 2021 și, în schimb, să se concentreze imediat pe noile reglementări pentru 2022.

Acest lucru a însemnat că 2021, cu doi piloți începători, Mick Schumacher și Nikita Mazepin, a fost o pierdere de la început, deoarece echipa Haas a continuat să susțină foile de pontaj la majoritatea curselor.

Deși le-a oferit lui Schumacher și Mazepin spațiul de respirație pentru a se dezvolta fără presiune semnificativă, a făcut sezonul obositor de 22 de curse extrem de dificil pentru echipaj, punând o cantitate enormă de muncă pentru aproape nicio recompensă.

Echipa Haas este una dintre numeroasele ținute care au văzut personalul plecat din cauza programului solicitant, ceea ce l-a determinat pe susținătorul Haas Dmitry Mazepin să sugereze o schemă de stimulente bonus pentru a menține personalul motivat.

În ciuda celui mai dificil an al echipei de până acum – Haas fiind singura echipă care nu a marcat niciun punct – directorul echipei Steiner a spus că a fost impresionat de faptul că echipajul său nu a renunțat niciodată și a continuat să încerce să scoată maximum din mașină.

„Sunt destul de impresionat cum au continuat băieții”, a spus Steiner. „Uită-te la rezultate, până la urmă nu s-a renunțat niciodată, știam unde ajungem, dar ne luptam mereu. Chiar dacă ești cu o zecime în urmă, încerci să ajungi la jumătate de zecime și asta datorită băieţilor.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Și chiar au continuat să lupte pentru că, de asemenea, aș spune că există aproximativ 60% din oamenii care sunt aici de la începutul echipei, așa că știu că putem face asta. Și toată lumea vrea să se întoarcă să meargă și să ia din nou puncte în lupta de la mijlocul terenului.

„Nu aș spune că a fost ușor, dar am un grup de oameni în jurul meu, aproape de mine, care știu ce fac, se implică mereu și fiecare își face treaba pentru a-și găsi oamenii care lucrează pentru ei. Asta trebuie să faci.”

Steiner - Echipa Haas „nu a renunțat niciodată” în sezonul dificil de F1 din 2021

Steiner a spus că nu a existat o acoperire de zahăr în cadrul Haas cu privire la cât de greu va ajunge 2021 și crede că echipa are atitudinea potrivită pentru a continua până în 2022.

„Nu are rost să ieși acolo în fiecare weekend de cursă și să le spui cât de grozav va fi totul pentru că nu te cred după un timp, sunt oameni deștepți, trebuie doar să vadă ce faci tu.” a explicat.

“Și nu am renunțat niciodată, nimeni din echipă nu a renunțat vreodată. Așa că acesta este cel mai important și asta menține echipa pe linia de plutire.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss