More

  Latest Posts

  Stefano Domenicali: “Formula 1 are nevoie ca Ferrari să fie o echipă competitivă”

  Începând cu 5 ianuarie 2021, Formula 1 va avea un nou șef: Stefano Domenicali – fostul președinte și CEO al grupului Lamborghini. Acesta va prelua atribuțiile lui Chase Carey și pe lângă, va fi nevoit să readucă la viață clasa premier a motorsportului, care a primit un val de critici în ultimii ani.

  „Cred că în ceea ce privește Formula 1, piloții sunt cea mai mică problemă”, a declarat Domenicali. „Avem o generație tânără, foarte puternică. Diferiți, dar asemănători datorită pasiunii. Din acest punct de vedere, încă avem un campionat foarte interesant. Profesioniști care reușesc să scoată tot ce este mai bun din mașinăriile pe care le au la dispoziție”, a explicat fostul șef Ferrari.

  „Anul viitor, regulile actuale continuă, în schimb, din 2022, vor fi schimabari importante ale structurii și strategiei. Există o dorință de a continua F1 cu o implicare tehnică a constructorilor și a celorlalte mari echipe. Limitele de cost sunt acolo și au fost setate. Vor fi aplicate și în arii mai mari.”

  Domenicali a vorbit și despre situația dificilă de la Ferrari: „Ar fi greșit din partea mea să discut despre acest subiect, având în vedere viitorul meu rol. Dar avem nevoie din nou de o echipă (Ferrari) competitiva. Sunt convins că președintele și Matia Binotto se ocupă de asta. Formula 1 are nevoie de Ferrari, nu există vreun dubiu.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss