GP24 Media

LATEST POSTS

Stefano Domenicali: “Formula 1 are nevoie ca Ferrari să fie o echipă competitivă”

Vizualizări: 14398

Începând cu 5 ianuarie 2021, Formula 1 va avea un nou șef: Stefano Domenicali – fostul președinte și CEO al grupului Lamborghini. Acesta va prelua atribuțiile lui Chase Carey și pe lângă, va fi nevoit să readucă la viață clasa premier a motorsportului, care a primit un val de critici în ultimii ani.

„Cred că în ceea ce privește Formula 1, piloții sunt cea mai mică problemă”, a declarat Domenicali. „Avem o generație tânără, foarte puternică. Diferiți, dar asemănători datorită pasiunii. Din acest punct de vedere, încă avem un campionat foarte interesant. Profesioniști care reușesc să scoată tot ce este mai bun din mașinăriile pe care le au la dispoziție”, a explicat fostul șef Ferrari.

„Anul viitor, regulile actuale continuă, în schimb, din 2022, vor fi schimabari importante ale structurii și strategiei. Există o dorință de a continua F1 cu o implicare tehnică a constructorilor și a celorlalte mari echipe. Limitele de cost sunt acolo și au fost setate. Vor fi aplicate și în arii mai mari.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Domenicali a vorbit și despre situația dificilă de la Ferrari: „Ar fi greșit din partea mea să discut despre acest subiect, având în vedere viitorul meu rol. Dar avem nevoie din nou de o echipă (Ferrari) competitiva. Sunt convins că președintele și Matia Binotto se ocupă de asta. Formula 1 are nevoie de Ferrari, nu există vreun dubiu.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES