Latest Posts

Stefano Domenicali: “Formula 1 are nevoie ca Ferrari să fie o echipă competitivă”

Vizualizări: 15020

Începând cu 5 ianuarie 2021, Formula 1 va avea un nou șef: Stefano Domenicali – fostul președinte și CEO al grupului Lamborghini. Acesta va prelua atribuțiile lui Chase Carey și pe lângă, va fi nevoit să readucă la viață clasa premier a motorsportului, care a primit un val de critici în ultimii ani.

„Cred că în ceea ce privește Formula 1, piloții sunt cea mai mică problemă”, a declarat Domenicali. „Avem o generație tânără, foarte puternică. Diferiți, dar asemănători datorită pasiunii. Din acest punct de vedere, încă avem un campionat foarte interesant. Profesioniști care reușesc să scoată tot ce este mai bun din mașinăriile pe care le au la dispoziție”, a explicat fostul șef Ferrari.

„Anul viitor, regulile actuale continuă, în schimb, din 2022, vor fi schimabari importante ale structurii și strategiei. Există o dorință de a continua F1 cu o implicare tehnică a constructorilor și a celorlalte mari echipe. Limitele de cost sunt acolo și au fost setate. Vor fi aplicate și în arii mai mari.”

Domenicali a vorbit și despre situația dificilă de la Ferrari: „Ar fi greșit din partea mea să discut despre acest subiect, având în vedere viitorul meu rol. Dar avem nevoie din nou de o echipă (Ferrari) competitiva. Sunt convins că președintele și Matia Binotto se ocupă de asta. Formula 1 are nevoie de Ferrari, nu există vreun dubiu.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss