Latest Posts

Stefano Domenicali: Ferrari va avea o șansă fantastică în 2020

Vizualizări: 21316

Fostul șef al Scuderia Ferrari, Stefano Domenicali (în prezent CEO și Președintele al Lamborghini) își oferă opinia cu privire la situația actuală a echipei italiene: „Au toate cărțile în mână pentru o întoarcere câștigătoare”, a spus el. „În acest an au strâns mai puțin decât ar fi trebuit, din multe motive care în cele din urmă fac diferența.

Fără problema din Bahrain și alte probleme care au caracterizat sezonul, sfârșitul anului 2019 ar fi diferit, deoarece mașina s-a îmbunătățit atât de mult în ultimele luni încât cred că vor avea o șansă fantastică în 2020.

Binotto este extraordinar și se va descurca cu adevărat unde contează: gestionarea a doi piloți puternici. Pentru a transforma asta într-o forță și nu o slăbiciune, echipa trebuie să gândească clar și să execute fără nicio discuție. ”- a explicat fostul șef Ferrari.

Executivul Lamborghini, în vârstă de 54 de ani, a recunoscut, de asemenea, că a fost impresionat de cultura actuală a talentelor tinere din Formula 1, atât din punct de vedere cantitativ cât și calitativ. Lance Stroll, Charles Leclerc, Lando Norris și George Russell au urmat pe urmele lui Max Verstappen, în timp ce puii de primăvară au încredințat un loc de cursă de către echipe.

Stefano Domenicali: Ferrari va avea o șansă fantastică în 2020

Ștefano Domenicali, cel care conduce și Comisia de Monoposturi pentru FIA, spune că talentul care înflorește în prezent la cel mai înalt nivel al motorului este destul de remarcabil: „După mulți ani ne confruntăm cu o situație nouă: a trecut mult timp de când erau atât de mulți piloți puternici ”, a spus Domenical pentru programul de radio Italian GR Parlament.  “Oferă valoare adăugată campionatului și înseamnă că funcționează lanțul de aprovizionare creat de FIA ​​în cadrul F1.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În timp ce Max Verstappen și Charles Leclerc conduc asaltul în rândul tinerilor piloti, Domenicali este la fel de impresionat de alții: „Avem șoferi tineri precum Leclerc și Verstappen, dar în spatele lor sunt Lando Norris și Carlos Sainz”, a adăugat italianul – ” În ceea ce privește piloții, nu există lipsa resurselor. ”

În general, însă, fostul șef de Scuderia Ferrari s-a simțit provocat să ofere un clasament clar al șoferilor: „Este dificil”, a recunoscut el. „Lewis Hamilton urmează să câștige un alt titlu și înseamnă că a intrat la Olimpiada Piloților de F1 -„ Leclerc este, fără îndoială, puternic și pare a fi de două ori vârsta lui din punct de vedere mental, în timp ce Verstappen, la început cu un temperament dificil , acum pare să fi găsit o abordare diferită. ”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss