More

  Latest Posts

  Stefano Domenicali: Ferrari va avea o șansă fantastică în 2020

  Fostul șef al Scuderia Ferrari, Stefano Domenicali (în prezent CEO și Președintele al Lamborghini) își oferă opinia cu privire la situația actuală a echipei italiene: „Au toate cărțile în mână pentru o întoarcere câștigătoare”, a spus el. „În acest an au strâns mai puțin decât ar fi trebuit, din multe motive care în cele din urmă fac diferența.

  Fără problema din Bahrain și alte probleme care au caracterizat sezonul, sfârșitul anului 2019 ar fi diferit, deoarece mașina s-a îmbunătățit atât de mult în ultimele luni încât cred că vor avea o șansă fantastică în 2020.

  Binotto este extraordinar și se va descurca cu adevărat unde contează: gestionarea a doi piloți puternici. Pentru a transforma asta într-o forță și nu o slăbiciune, echipa trebuie să gândească clar și să execute fără nicio discuție. ”- a explicat fostul șef Ferrari.

  Executivul Lamborghini, în vârstă de 54 de ani, a recunoscut, de asemenea, că a fost impresionat de cultura actuală a talentelor tinere din Formula 1, atât din punct de vedere cantitativ cât și calitativ. Lance Stroll, Charles Leclerc, Lando Norris și George Russell au urmat pe urmele lui Max Verstappen, în timp ce puii de primăvară au încredințat un loc de cursă de către echipe.

  Ferrari2

  Ștefano Domenicali, cel care conduce și Comisia de Monoposturi pentru FIA, spune că talentul care înflorește în prezent la cel mai înalt nivel al motorului este destul de remarcabil: „După mulți ani ne confruntăm cu o situație nouă: a trecut mult timp de când erau atât de mulți piloți puternici ”, a spus Domenical pentru programul de radio Italian GR Parlament.  “Oferă valoare adăugată campionatului și înseamnă că funcționează lanțul de aprovizionare creat de FIA ​​în cadrul F1.”

  În timp ce Max Verstappen și Charles Leclerc conduc asaltul în rândul tinerilor piloti, Domenicali este la fel de impresionat de alții: „Avem șoferi tineri precum Leclerc și Verstappen, dar în spatele lor sunt Lando Norris și Carlos Sainz”, a adăugat italianul – ” În ceea ce privește piloții, nu există lipsa resurselor. ”

  În general, însă, fostul șef de Scuderia Ferrari s-a simțit provocat să ofere un clasament clar al șoferilor: „Este dificil”, a recunoscut el. „Lewis Hamilton urmează să câștige un alt titlu și înseamnă că a intrat la Olimpiada Piloților de F1 -„ Leclerc este, fără îndoială, puternic și pare a fi de două ori vârsta lui din punct de vedere mental, în timp ce Verstappen, la început cu un temperament dificil , acum pare să fi găsit o abordare diferită. ”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss