GP24 Media

LATEST POSTS

Ștefan Unchiașu și AVG Motorsport se impun la Palm Beach International Raceway.

AVG
Vizualizări: 20844

Ștefan Unchiașu și Mihai Costin au învins la clasa R1 în ultima cursă organizată sub egida Sports Car Club of America (SCCA) pe Palm Beach International Raceway. Echipajul AVG Motorsport a încheiat întrecerea pe poziția a cincea la general.

În pauza dintre prima și cea de-a doua etapă a Romanian Endurance Series, pilotul AVG Motorsport Ștefan Unchiașu a călătorit peste Ocean pentru a concura în Tropical Endurance Series, campionat aflat sub umbrela regiunii Central-Florida a SCCA. În weekend-ul 26-27 martie, campionatul a făcut un popas istoric în Jupiter, Florida, pentru o cursă de 90 de minute pe Palm Beach International Raceway.

AVG

Deschis în 1964, circuitul, care astăzi măsoară 3.3 kilometri în care se adună 11 viraje, urmează să se închidă la sfârșitul lunii aprilie, aceasta fiind o șansă de neratat pentru Ștefan și întreaga echipă AVG Motorsport de a își trece în cont un nou succes în competițiile SCCA pe un circuit familiar. Ca și în trecut, AVG Motorsport l-a avut alături pe pilotul și preparatorul Mihai Costin alături de care au pus la punct o Mazda MX-5 Miata NB special pentru această provocare.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Multiplele îmbunătățiri aduse deja agilei Miata o fac să fie pregătită unei curse de 24 de ore, cele 90 de minute ale cursei din weekend-ul „Ellen Lee Memorial” trecând fără probleme pentru mașina AVG Motorsport cu numărul 90 care s-a impus la clasa R1 unde, din păcate, n-au mai fost alte echipe înscrise. Mai important decât acest rezultat a fost însă clasarea pe poziția a cincea la general, cele patru mașini din față fiind prototipuri de clasă SRF3 (Spec-Racer Ford Gen. 3).

AVG

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ștefan Unchiașu și Mihai Costin au învins astfel toate turismele înscrise în cursă, Ștefan reușind un 1:35.3 în calificări care a fost urmat de un 1:35.5 în cursă care a confirmat viteza piloților, acesta fiind unul dintre cei mai buni timpi realizați de modelele Miata din plutonul de peste 25 de concurenți.

Următoarea provocare pentru Ștefan Unchiașu și AVG Motorsport vine chiar în câteva zile, etapa a doua din Romanian Endurance Series fiind programată pentru 2-3 aprilie pe circuitul Transilvania Motor Ring din apropiere de Târgu-Mureș. Ștefan va face din nou echipă cu Andrei Enescu alături de care au dominat în prima etapă din martie de pe Motor Park Romania unde AVG Motorsport a învins în ambele curse la general, trecându-și în cont cu ușurință victoria în ierarhia diviziei Prototype cu noul Radical SR10.

AVG

AVG Motorsport este echipa campioană la clasa CN3 din divizia prototipurilor, Unchiașu și Enescu, terminând pe poziția secundă în ierarhia generală a diviziei în 2021. Astfel, pentru 2022 este vizat titlul la divizia Prototype care să se alăture celorlalte titluri strânse de Unchiașu și echipa sa.

  • Mai multe informații despre Piloții Români găsiți AICI.
Sursa: Comunicat - AVG Motorsport
Photocredit: AVG Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES