GP24 Media

LATEST POSTS

Starul Solans ia în considerare un atac ERC

Vizualizări: 9659

O campanie FIA European Rally Championship ar fi „grozavă” pentru Nil Solans – dar asul spaniol are nevoie de sprijin pentru a lansa un atac la titlu.

Solans, în vârstă de 28 de ani, a impresionat la debutul său ERC și Rally Islas Canarias luna trecută, câștigând patru etape. Conducea evenimentul de asfalt, când o dublă pană i-a distrus speranțele la victorie, în Škoda sa Fabia Rally2 pe care o împărțea cu copilotul Xavi Moreno.

“Știm că pe asfalt suntem destul de rapizi și am dovedit-o anul trecut la Rally Spain cu Volkswagen”, a spus Solans. „La Raliul Islas Canarias a fost a doua mea ocazie să fiu într-un raliu bun cu o mașină grozavă.”

„Trebuie să găsim noi opțiuni pentru anul următor, poate ar putea fi grozav să fim în campionatul european, dar încă nu știm. Dar nu avem sprijin chiar acum și avem nevoie de el, desigur. Acest sport este destul de dificil [pentru a obține sprijin]. ”

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES