More

  Latest Posts

  Starul Solans ia în considerare un atac ERC

  O campanie FIA European Rally Championship ar fi „grozavă” pentru Nil Solans – dar asul spaniol are nevoie de sprijin pentru a lansa un atac la titlu.

  Solans, în vârstă de 28 de ani, a impresionat la debutul său ERC și Rally Islas Canarias luna trecută, câștigând patru etape. Conducea evenimentul de asfalt, când o dublă pană i-a distrus speranțele la victorie, în Škoda sa Fabia Rally2 pe care o împărțea cu copilotul Xavi Moreno.

  “Știm că pe asfalt suntem destul de rapizi și am dovedit-o anul trecut la Rally Spain cu Volkswagen”, a spus Solans. „La Raliul Islas Canarias a fost a doua mea ocazie să fiu într-un raliu bun cu o mașină grozavă.”

  „Trebuie să găsim noi opțiuni pentru anul următor, poate ar putea fi grozav să fim în campionatul european, dar încă nu știm. Dar nu avem sprijin chiar acum și avem nevoie de el, desigur. Acest sport este destul de dificil [pentru a obține sprijin]. ”

  Sursa: European Rally Championship

  Photocredit: European Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss