Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Start lansat pentru Campionatul de AutoSlalom Timiș în noul sezon competițional

  Asociația ‘Clubul Sportiv Daniela Zaharie’ alături de echipa „Sport Masters Year 2012” s-au pregătit intens pentru noul an competițional. După ducerea la bun sfârșit a primului Campionat Județean de AutoSlalom in 2019, un nou format competițional, îmbunătățit, se va desfășura tot sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, denumit „Campionatul de AutoSlalom Timiș 2020”.

  Dacă în anii precedenți, membrii C. S. Daniela Zaharie au organizat cupe și cursuri pentru atragerea unui număr cât mai mare de pasionați ai motorsportului, din anul 2019, a debutat noul campionat, intitulat „Campionatul de AutoSlalom Timiș”.

  „După succesul înregistrat de evenimentele organizate de noi anul trecut, pasul logic era să trecem la organizarea unui campionat. Am menținut obiectivele principale: accesul sportivilor amatori la competiții automobilistice, promovarea sportului și îmbunătățirea siguranței rutiere. Tot în mod firesc, ne dorim îmbunătățirea și creșterea performațelor, în anul 2020”, a declarat Alin Zaharie, directorul sportiv.

  Campionatul de AutoSlalom Timiș 2020 se adresează în special amatorilor sportului cu motor și se va desfășura în conformitate cu Regulamentul competiției, Codul Sportiv Internațional, regulamentele cadru și calendarul competițional.

  Campionatul va avea 7 etape conform calendarului competițional:

   • Etapa I-a – Cupa Periam, se va desfășura în Comuna Periam, jud. Timiș în data 28.03.2020
   • Etapa a II-a – Cupa Mașloc, se va desfășura în Comuna Mașloc, jud. Timiș în data 02.05.2020
   • Etapa a III-a – Cupa Orțișoara, se va desfășura în Comuna Orțișoara, jud. Timiș în data 30.05.2020
   • Etapa a IV-a – Cupa Lovrin, se va desfășura în Comuna Lovrin, jud. Timiș în data 18.07.2020
   • Etapa a V-a – Memorialul Daniela Zaharie, se va desfășura în Timișoara, jud. Timiș în data 29.08.2020
   • Etapa a VI-a – Cupa Sânmihaiu Român, se va desfășura în Comuna Sânmihaiu Român, jud. Timiș în data 17.10.2020
   • Etapa a VII-a – Cupa Giroc, se va desfășura în Comuna Giroc, jud. Timiș în data 14.11.2020

  Conducerea C. S. Daniela Zaharie a parafat acordurile necesare și este în tratative pentru definitivarea parții birocratice, astfel încât CAMPIONATUL de AutoSlalom TIMIȘ să fie gata de start la sfârșitul lunii Martie.

  Pe lângă îmbunătățirile aduse regulamentului competiției, organizatorii au făcut modificări legate de înscrieri, penalizări și clase, modificări care au fost aduse la cunoștința concurenților, în cadrul briefingului desfășurat în data de 13.02.2020 la Școala de șoferi „ISAC YSA SRL”.

  Ședința desfășurată alături de sportivii angrenați în „Campionatul de AutoSlalom Timiș” a avut ca scop familiarizarea cu noile reglementări și familiarizarea cu cele mai bune practici în desfășurarea competițiilor de automobilism sportiv.

  Încă de la începutul anului competițional 2019, organizatorii au hotărât întocmirea unui clasament și premierea celui mai bun „Navigator / Copilot”. În 2019, campion a fost desemnat Rebeleş Florin, urmat de către Nicula Andreea și Bricioc Petre.

  În 2020, se dorește încurajarea prezenței navigatorilor, în special datorită modificării aduse regulamentului, care prevede faptul că echipajul va fi format din pilot și navigator.

  Pentru a facilita și înțelege desfășurarea Campionatului de AutoSlalom Timiș, organizatorii urmează să organizeze sesiuni gratuite de informare pentru concurenții angrenați în Motorsport.

  Mai multe detalii despre puteți obține de pe pagina de Facebook a echipei Sport Masters Year 2012 https://www.facebook.com/pg/smy2012/ și de pe pagina Clubului Sportiv Daniela Zaharie https://www.facebook.com/ClubulSportivDanielaZaharie/

   

   

  Sursa: Clubul Sportiv Daniela Zaharie / Sport Masters Year 2012

  Photocredit: MD Crafts și Clubul Sportiv Daniela Zaharie


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss