Latest Posts

Start lansat pentru Campionatul de AutoSlalom Timiș în noul sezon competițional

Vizualizări: 22454

Asociația ‘Clubul Sportiv Daniela Zaharie’ alături de echipa „Sport Masters Year 2012” s-au pregătit intens pentru noul an competițional. După ducerea la bun sfârșit a primului Campionat Județean de AutoSlalom in 2019, un nou format competițional, îmbunătățit, se va desfășura tot sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, denumit „Campionatul de AutoSlalom Timiș 2020”.

Dacă în anii precedenți, membrii C. S. Daniela Zaharie au organizat cupe și cursuri pentru atragerea unui număr cât mai mare de pasionați ai motorsportului, din anul 2019, a debutat noul campionat, intitulat „Campionatul de AutoSlalom Timiș”.

Start lansat pentru Campionatul de AutoSlalom Timiș în noul sezon competițional

„După succesul înregistrat de evenimentele organizate de noi anul trecut, pasul logic era să trecem la organizarea unui campionat. Am menținut obiectivele principale: accesul sportivilor amatori la competiții automobilistice, promovarea sportului și îmbunătățirea siguranței rutiere. Tot în mod firesc, ne dorim îmbunătățirea și creșterea performațelor, în anul 2020”, a declarat Alin Zaharie, directorul sportiv.

Campionatul de AutoSlalom Timiș 2020 se adresează în special amatorilor sportului cu motor și se va desfășura în conformitate cu Regulamentul competiției, Codul Sportiv Internațional, regulamentele cadru și calendarul competițional.

Start lansat pentru Campionatul de AutoSlalom Timiș în noul sezon competițional

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Campionatul va avea 7 etape conform calendarului competițional:

  • Etapa I-a – Cupa Periam, se va desfășura în Comuna Periam, jud. Timiș în data 28.03.2020
  • Etapa a II-a – Cupa Mașloc, se va desfășura în Comuna Mașloc, jud. Timiș în data 02.05.2020
  • Etapa a III-a – Cupa Orțișoara, se va desfășura în Comuna Orțișoara, jud. Timiș în data 30.05.2020
  • Etapa a IV-a – Cupa Lovrin, se va desfășura în Comuna Lovrin, jud. Timiș în data 18.07.2020
  • Etapa a V-a – Memorialul Daniela Zaharie, se va desfășura în Timișoara, jud. Timiș în data 29.08.2020
  • Etapa a VI-a – Cupa Sânmihaiu Român, se va desfășura în Comuna Sânmihaiu Român, jud. Timiș în data 17.10.2020
  • Etapa a VII-a – Cupa Giroc, se va desfășura în Comuna Giroc, jud. Timiș în data 14.11.2020

Conducerea C. S. Daniela Zaharie a parafat acordurile necesare și este în tratative pentru definitivarea parții birocratice, astfel încât CAMPIONATUL de AutoSlalom TIMIȘ să fie gata de start la sfârșitul lunii Martie.

Start lansat pentru Campionatul de AutoSlalom Timiș în noul sezon competițional

Pe lângă îmbunătățirile aduse regulamentului competiției, organizatorii au făcut modificări legate de înscrieri, penalizări și clase, modificări care au fost aduse la cunoștința concurenților, în cadrul briefingului desfășurat în data de 13.02.2020 la Școala de șoferi „ISAC YSA SRL”.

Ședința desfășurată alături de sportivii angrenați în „Campionatul de AutoSlalom Timiș” a avut ca scop familiarizarea cu noile reglementări și familiarizarea cu cele mai bune practici în desfășurarea competițiilor de automobilism sportiv.

Start lansat pentru Campionatul de AutoSlalom Timiș în noul sezon competițional

Încă de la începutul anului competițional 2019, organizatorii au hotărât întocmirea unui clasament și premierea celui mai bun „Navigator / Copilot”. În 2019, campion a fost desemnat Rebeleş Florin, urmat de către Nicula Andreea și Bricioc Petre.

În 2020, se dorește încurajarea prezenței navigatorilor, în special datorită modificării aduse regulamentului, care prevede faptul că echipajul va fi format din pilot și navigator.

Start lansat pentru Campionatul de AutoSlalom Timiș în noul sezon competițional

Pentru a facilita și înțelege desfășurarea Campionatului de AutoSlalom Timiș, organizatorii urmează să organizeze sesiuni gratuite de informare pentru concurenții angrenați în Motorsport.

Mai multe detalii despre puteți obține de pe pagina de Facebook a echipei Sport Masters Year 2012 https://www.facebook.com/pg/smy2012/ și de pe pagina Clubului Sportiv Daniela Zaharie https://www.facebook.com/ClubulSportivDanielaZaharie/

Start lansat pentru Campionatul de AutoSlalom Timiș în noul sezon competițional

 

 

Sursa: Clubul Sportiv Daniela Zaharie / Sport Masters Year 2012
Photocredit: MD Crafts și Clubul Sportiv Daniela Zaharie
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Clubul Sportiv Daniela Zaharie / Sport Masters Year 2012

Latest Posts

Don't Miss