Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Start în Romanian Radical Cup.

  Printre campionatele care dau startul competițiilor în acest sezon se află și Romanian Radical Cup, competiție monomarcă de tip sprint, care se află la primul sezon sub egida FRAS.

  Etapele se vor desfășura pe circuit, Radical Romania fiind promotorul campionatului și distribuitor oficial al Radical Sportscars pentru Romania și țările vecine.

  Astfel, duminică, 4 aprilie, circuitul Motorpark Romania (Adâncata), va găzdui prima etapă dintre cele 6 programate în acest an. Detalii despre competiție, program, regulament, proceduri de înscriere și alte informații sunt la dispoziția sportivilor pe site-ul www.RadicalRomania.ro.

  În ziua competiției sunt programate sesiuni de antrenamente libere, două manșe de calificări și două manșe de concurs.

  Radical Cup

  La această oră, un număr de 10 participanți s-au înregistrat în competiție, aceștia concurând cu modele Radical SR1, SR3, SR4 sau RXC GT3.

  Manșele de concurs vor fi transmise LIVE, duminică, 4 aprilie, începând cu ora 13:50 pe pagina de Facebook Radical Romania.

  Din cauza pandemiei de COVID-19, înscrierea în competiție se poate face doar prin formularul online ce poate fi accesat la următorul link https://www.radicalromania.ro/radical-romanian-cup/formular-inscriere-radical-romanian-cup/ , din același motiv, accesul în incinta circuitului va fi permis doar concurenților, alături de cel mult doi membri ai echipei, prezența spectatorilor fiind interzisă.

  “Țin să mulțumesc tuturor piloților care au acceptat provocarea de a participa în Radical Romanian Cup. Îi așteptăm cu drag și pe cei care din cauze tehnice nu vor putea lua startul la prima etapă. Totodată, ne bucurăm pentru interesul acordat acestui campionat din partea unor piloți din alte țări precum Ungaria, Suedia, Italia sau Elvetia și sperăm ca situația privind pandemia se va rezolva în cel mai scurt pentru a-i putea vedea la start. De asemenea, vrem să oferim piloților din România un context prin care pot participa în competiții internaționale și vom începe cu etapa din luna iunie – “Radical Festival” – ce se va desfășura la SPA FRANCORCHAMPS.”, a declarat Andrea Fogliazza (CEO Radical Romania).

  Mai multe știri despre Campionatului Radical Cup Romania găsiți AICI.

  Sursa: FRAS (Federația Română de Automobilism Sportiv)

  Photocredit: Radical Cup Romania  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss